reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Spróbuj może zrobić ten z rosmann o którym chyba kamilove pisała. Tam ponoć jest więcej barwnika. I wczoraj jedna dziewczyna miała cień cienia a na tamtym ładna kreseczek.

reklama
Nie wytrzymałam. Od 4 nie śpię i biję się z myślami.
Zrobiłam w końcu ten test. Druga kreska wyszła taka bardzo jasniutka. Prawie niewidoczna. Teraz rozumiem ten cień cienia.
Jakie jest prawdopodobieństwo że mnie test oszukał?

Rok temu jak byłam w ciazy to 3 dni po spóźnionej @ ze złością zrobiłam test wyszedł taki jak twój moja położna kazała zrobic drugi to zrobiłam 3 kazdy z innej firmy na 2 była kreska widoczna minimalnie na 3 wcale na drugi dzien kolejny test rak samo, poszłam na bede bylsmw ciazy. Ale ha chciałam test na pamiątkę 5 dni po @ nadal ledwo widoczna kreska. W aptece juz mu nie sprzedawali testów. Każda ciąża jest inna.- a testy sa rożne. Na spokojnie jak wyszły dwa to dobrze moze ciaza jedt np 2-3 dni krótsza i dlatego tak jest?

Enej miałam. Wczoraj tak samo test zrobiłam Pink test i cień ze ledwo co widać Ale był kupiłam z Rossmann i piękną kreseczka więc kochana rób:)))

Enej facelle z rossmana polecam jak Natalia i Kami jest za 5zl w promocji i szybko wychodzi.
Nie sądzę żeby test oszukał:)) rób kolejny i czekamy na wiesci

Rób bo się będziesz stresować a tak rozwiejesz wątpliwości ale ja jestem pewna ze wyjdą ładne 2 kreski. Na moim pierwszym Pink to ciem zniknął nawet po 5h a na innych jest ładna druga kreska.

Wiem ze prawie godzinę po to się nie sprawdza ale nie mogłam się powstrzymać i są dwie grube kreski... wcześniej jak sprawdzałam nigdy nie wychodziła druga. .
To chyba znaczy że mogę mieć nadzieję. A czy ten test z rossmanna mogę zrobić w południe?

reklama
Do góry