reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dziewczyny! Same dobre wiesci!
A ja dziewczyny swojego nie poznaje!
Jak wrocil z silki to zaczal pomagac mi pranie wieszac i mowi: wiesz ze mnie jutro w nocy nie ma? Ja na to, ze tak, a on pyta jak mi te testy owu wychodza i ze moze wroci :p ja w szoku!!! Pokazalam mu dwa ktore zrobilam i powiedzialam, ze w pt i sob musimy koniecznie. Tak wiec oddajemy malego w pt do mojej mamy i pobaraszkujemy i sie wyspimy!

Ale jak narazie sprawdzam sluz to cos tam jest, ale nie jest ciagnacy tylko taki wodnisty...
Milego dzionka!!!

Hej baby :)

Enej,

Gratuluję! Gnaj na betę lub po kolejny test. I biegusiem do lekarza skoro miałaś/masz plamienia. Będzie dobrze :)

Chwal nam się tu zdjęciem.

Ewel,

Piękne kreski.

Lux,

Zobaczysz, że i ty się doczekasz :)

Malinka,

Szkoda, że @ przyszła ale nowy cykl to nowe szanse. Tulam mocno [emoji8]

Miłego dnia! [emoji4]

Nie wytrzymałam. Od 4 nie śpię i biję się z myślami.
Zrobiłam w końcu ten test. Druga kreska wyszła taka bardzo jasniutka. Prawie niewidoczna. Teraz rozumiem ten cień cienia.
Jakie jest prawdopodobieństwo że mnie test oszukał?

Jesli masz cien cienia to wieksze prawdopodobienstwo ze jestes w ciazy niz ze w niej nie jeates. Z tymi cieniami to jest tak ze boimy sie w nie wierzyc i chcialybysmy zaraz zrobic nastepny gdzie bedzie cos wiecej widac a tu dupa bo jutro raczej tez bedzie cien cienia wiec albo dalej czekasz albo biegniesz na bete. Ja wybralam bete bo bym nie wytrzymala dalszego czekania

Ostroznie ale gratuluje i zapraszam na listopadowe :-)

Hej kobitki! Nareszcie nadrobiłam od wczorajszego południa, w nocy jak czytałam to zasnęłam na którejś stronie :D

Jak tu się dzieje duuużoo!
nowe kreseczki - gratuluje serdecznie :*

Enej trzymam kciuki i czekamy na wieści :) oby jednak cień cienia potwierdził się na tym teście innym albo może lepiej bete jak dziewczyny radzą. Wiarygodniejsza :)

Same dobre wieści, super :) myślę że do końca marca to jeszcze tu sporo II kreseczek będzie. Życzę tego wszystkim, które będą niebawem testować :*

Tulam te do których niestety @ przyszła :( wredna, podła, nie dobra.. ale oby następny cykl okazał się owocniejszy :*

Miłego dnia kobitki :*

reklama
Do góry