reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Oj dziewczyny naskrobałyście tyle, że szok!
Miałam dziś odpoczywać, ale moja siostra miała pierwszy dzień egzaminów zawodowych radcowskich - 6 godzin siedzenia. I bałam się czy wysiedzi, bo jest już w 9 miesiącu. Pojechałam pod salę i czekałam. Wymarzłam masakrycznie. Jeszcze dwa dni przed nią.

Ewel ogromne gratulacje! Ściskam mocno!

Kami bardzo się cieszę że fasolka już taka duża i wszystko ok.

Madziolina gdzieś mi przemknęło, że pytałaś o prawo pracy, ale teraz nie umiem odszukać. Jeśli chcesz napisz na PW. Postaram się pomóc.

Gaga ja też celuję w luty. Mąż i córcia jest z lutego, a my z syniem z sierpnia.

Olcia książki to mój nałóg. Uwielbiam czytać i kupować, chociaż staram się też wymieniać, albo z netu ściągnąć.

Lux ty nam tu na @ nie czekaj, bo inny mamy cel:-)

Asch zdrowia dla córci.

Wczoraj pierwszy raz od dawna miałam tak piękny płodny śluz, że aż mi się pyszczek śmiał. Mam nadzieję, że do maja nic się nie zmieni. Sprawdziłam w kalendarzyku i właśnie na wczoraj wypadała mi ovu. Czyżby się wszystko wyregulowało?

Skaba,

Powodzenia dla siostry! I leciutki kop na szczęście ;);)

A maleństwo niech już pozwoli mamie zdać egzamin i grzecznie poczeka na przetestowanie mamy w tej tak naprawdę najważniejszej roli :)

Jeszcze postanowiłam zajrzeć wieczornie i widzę, że tu produkcja nigdy nie ustaje. Ja niestety dostałam @. Kolejny termin na 13.04 i to juz będzie nasz 41 cykl starań :(

Fabimama- oby test pokazał dwie kreski!
Luxi- cuda się zdarzają i w nie zawsze warto wierzyć :)
Majdaczek- na pewno będziesz jeszcze w ciąży. Głowa do góry :*
Kamilove- jesienne tez fajnie mieć. Niedługo sama się przekonasz
Enej- czekamy na wynik testu :)
Luxi- ty perfwkcyjna pani domu jesteś :tak:
Madziolina- owu coraz bliżej.
Aschlee- my to chyba jeszcze się nie znamy, ale zdrówka dla córeczki :*
Claudia- to nic tylko się cieszyć, że tak dobrze pierwszy trymestr przechodzisz :)
Ruda Hetera- Przykro mi :(
Ester- gratuluję pozytywnego testu :D

Doczytałam wiec idę juz spać, mąż juz od godziny śpi :). Dobrej nocki.

A no i napisze wam, że teściowa juz powiedziała mojemu mężowi, że nie przywiozlam dziś Kasi chociaż wyraźnie mnie prosiła. Bo przecież Madzia tak potrzebowała pilnie "lalki" do zabawy. Ale o dziwo nie powiedział mi nic chociaż już w myślach szykowałam się na ostrą awanturę :p

Ostatnia edycja:
ester, - tak po cichu gratulacje.

Ja coś brzuchol wzdęty a i z prawej strony boli wręcz pic takjakby jajnik zaczyna.
Coś wszystko do bani. ten cykl pewno stracony będzie,

Dobranoc

Troche mnie nie bylo a tu tyle do nadrobienia ,nie Wiem czy jutro dam rade to ogarnac :p

Ester gratuluje ....kolejna ciaza na naszym wateczku ale Sie tu przytulnie robi :-)

reklama
Nie wytrzymałam. Od 4 nie śpię i biję się z myślami.
Zrobiłam w końcu ten test. Druga kreska wyszła taka bardzo jasniutka. Prawie niewidoczna. Teraz rozumiem ten cień cienia.
Jakie jest prawdopodobieństwo że mnie test oszukał?

Do góry