reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Ja tez mam dziwnych teściów. .
Teściowa jest swietojebliwa. I jak dowiedziała się o moich chorobach to stwierdziła że to od Boga bo on chce żebym częściej do kościoła chodziła. ..
Za to teść myśli ze pochodzi z arystokracji i tak próbuje wszystko aranzowac żeby było widać. Nawet w kostce przed wejściem do domu i wjazdem do garażu kazał ułożyć pierwsza literę swojego nazwiska w kółeczka. Jak w tym filmie Richie Milioner.

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: zwariowałam :-D:-D

reklama
Lady Agnes- bo od dzieci trzeba wymagać. Tylko wymagania muszą być dostosowane do wieku i umiejętności dziecka :) dzięki temu, że rodzic wymaga maluch lepiej się rozwija. Ale oczywiście nie można przesadzić bo w przedszkolu Kasi jest wiele przypadków gdzie rodzice ostro przeginaja. I dziecko praktycznie nie ma dzieciństwa.

Lux ja bym powiedziała ze mimo starań jakaś patolnia u moich teściów; )
Niestety mdłości to chyba jakaś choroba będzie bo w pracy wszyscy chorzy a jeszcze gdzieś wyczytałam ze kobiety w ciąży mają wysoką temp. A u mnie niska.
No i na wykresie u kamilove tak jest; )
Chciałbym tylko żeby się zaczęła bo jestem ciekawa czy @ będzie normalna czy znowu cyrk z plamieniami. .

reklama
Do góry