reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Moja szwagierka na wieśc o mojej ciąży zareagowała tak: pewnie test się pomylił a okres ci się z nerwów spóźnia. Dopiero gdy zdjęcia usg zobaczyła to inaczej zaczęła mówić. A najlepsze jest to, że gdy straciłam ciążę to ona triumfowała. Jak spóźnia mi się @ to ją nosi ze złości. A jak ją dostanę to się cieszy. Dlatego przestałam już jej mówić o @ i staraniach.

przerąbane z tymi teściowymi, ja jak się od mojej wyprowadzę to jej nawet odwiedzać nie będę za ta ich "życzliwość" zresztą już teraz nie rozmawiamy to nawet nie miałabym po co tu przyjeżdżać

Lux twoja teściowa bije wszystkie na głowę, nawet mojego teścia.
Wiecie, ja będę jak najrzadziej chciała go odwiedzać jak urodzi się dziecko. On wychowuje teraz syna siostry mojego R i jakbyście Jasia zobaczyly to napewno byłyby okrzyknięty najbardziej rozpieszczonym dzieckiem na świecie. On bije drugie dziecko a oni patrzą i się cieszą, że taki zaradny! Paranoja

Ciesze Sie ze ja nie mam takich problemow ,wszyscy sa daleko I dobrze mi z tym ,chociaz na tesciowa nie narzekam bo mam fajna ,nie wtraca Sie itp dlatego z Mila checia ja ugoszcze bo ma przyleciec w kwietniu do nas

Lux twoja teściowa bije wszystkie na głowę, nawet mojego teścia.
Wiecie, ja będę jak najrzadziej chciała go odwiedzać jak urodzi się dziecko. On wychowuje teraz syna siostry mojego R i jakbyście Jasia zobaczyly to napewno byłyby okrzyknięty najbardziej rozpieszczonym dzieckiem na świecie. On bije drugie dziecko a oni patrzą i się cieszą, że taki zaradny! Paranoja

No to tak jak u mnie z córką szwagierki. Identyko :confused::confused:

też chciałam czekać do lipca, ale stwierdziłam że to pierniczę i urlop to dobry czas na starania ;-) i będę trzymała kciuki aby w lipcu przedłużyli mi umowę :-p
w Egipcie będę drugi raz, ogólnie raz w roku pozwalamy sobie na taki dwutygodniowy zagraniczny urlop ;-)
super, że dostaliście taki vocher, odpoczniecie sobie :tak: smacznych kotlecików ;-)

No to super macie , pozwiedzacie kawał świata :)
Dziękuję ale kotlecika skonsumuje dopiero po pracy, czyli po 20 :)

reklama
Do góry