reklama
O ja książki też uwielbiam; ) mam ich już ponad 100 i Kindla tez miałam. Ale niestety zepsuł mi się. Osobiście bardzo go polecam bo jest dużo bardziej praktyczny w podróży i na codzień niż grube tomuszcze. .
Ja tez mam dziwnych teściów. .
Teściowa jest swietojebliwa. I jak dowiedziała się o moich chorobach to stwierdziła że to od Boga bo on chce żebym częściej do kościoła chodziła. ..
Za to teść myśli ze pochodzi z arystokracji i tak próbuje wszystko aranzowac żeby było widać. Nawet w kostce przed wejściem do domu i wjazdem do garażu kazał ułożyć pierwsza literę swojego nazwiska w kółeczka. Jak w tym filmie Richie Milioner.
W rękę całuje i przytula na przywitanie i pożegnanie nawet jak jest brudny i śmierdzące bo robi coś koło domu..
Dramat. Też się lubią wtrącać ale jak jeszcze przed ślubem powiedziałam im co myślę i mam z głowy.
Mdli mnie niemiłosiernie od rana. Czekam na @ nadal...
Ja tez mam dziwnych teściów. .
Teściowa jest swietojebliwa. I jak dowiedziała się o moich chorobach to stwierdziła że to od Boga bo on chce żebym częściej do kościoła chodziła. ..
Za to teść myśli ze pochodzi z arystokracji i tak próbuje wszystko aranzowac żeby było widać. Nawet w kostce przed wejściem do domu i wjazdem do garażu kazał ułożyć pierwsza literę swojego nazwiska w kółeczka. Jak w tym filmie Richie Milioner.
W rękę całuje i przytula na przywitanie i pożegnanie nawet jak jest brudny i śmierdzące bo robi coś koło domu..
Dramat. Też się lubią wtrącać ale jak jeszcze przed ślubem powiedziałam im co myślę i mam z głowy.
Mdli mnie niemiłosiernie od rana. Czekam na @ nadal...
Lady Agnes
Fanka BB :)
Lux, dopóki mnie to nie dotyczy to mi to zwisa. Ale później przyjeżdżają z takim Jankiem do mnie, on mi wyłazi do szuflady w kuchni i depcze po talerzach, a oni się śmieją, zamiast reagować. Po ich 2 dniowej wizycie miałam w mieszkaniu sajgon jak po tornado. A szyby ubrodzone kotletem schabowym bo dziecko lubi jeść i walić piąstka po oknie.
Teraz jak zapowiedzi swój przyjazd to zamknę dom i uciekne chyba ;-)
Teraz jak zapowiedzi swój przyjazd to zamknę dom i uciekne chyba ;-)
Ostatnia edycja:
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Edyta, chyba wszystkie ci zazdroscimy ;-)
Edyta- tez bym tak chciała jak ty masz. Czasem to myślę, że z rodziną to naprawdę dobrze tylko na zdjęciu![]()
Akurat dobrze trafilam ,ale gdyby moja tesciowa byla natarczywa , obrazala czy probowala sie wtracac to bym sie od niej odciela ,jestem osoba ktora zawsze stawia na swoim ,nie dalabym zniszczyc mojej rodziny dla dobrego samopoczucia tesciowej za bardzo cenie sobie swoja przestrzen ;-) wiem ze nie macie takiej mozliwosci dlatego bardzo wam wspolczuje ...
malinka_90
Aktywna w BB
O z tym jedzeniem to ja niestety też miałam tak z Kasią. Musiała stać na parapecie i widzieć co się dzieje za oknem inaczej mogłaby i cały dzień nie jeść. Jak miała jakieś 2.5roku to jej to minęło na szczęście 
malinka_90
Aktywna w BB
Lady, najgorzej jak dziecko nie da granic wyznaczonych. To jest chore, bo im będzie starsze tym będzie gorzej. Nie wyrośnie z takiego zachowania.
O dokładnie. Rodzice nawet nie wiedzą jak wielką krzywdę wyrzadzaja swojemu dziecku. Albo wiedzą i maja to w dupie bo tak im łatwiej

Malinka-moi sąsiedzi z góry mają syna, on 7 lat ma. Jest paskudny, po prostu paskudny. W szkole bije inne dzieci, koło bloku też lata i zachowuje się tragicznie. A Weronika uparcie twierdzi, że Kubuś taki grzeczny.
reklama
Lady Agnes
Fanka BB :)
Wiecie, ja wszystko znioslam i się nie odezwalam nawet, bo nie mam dzieci wiec nie będę się wtrącać w wychowanie. Ale już wiem, że będę bardziej surowa mama :-)