reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
O ja książki też uwielbiam; ) mam ich już ponad 100 i Kindla tez miałam. Ale niestety zepsuł mi się. Osobiście bardzo go polecam bo jest dużo bardziej praktyczny w podróży i na codzień niż grube tomuszcze. .

Ja tez mam dziwnych teściów. .
Teściowa jest swietojebliwa. I jak dowiedziała się o moich chorobach to stwierdziła że to od Boga bo on chce żebym częściej do kościoła chodziła. ..
Za to teść myśli ze pochodzi z arystokracji i tak próbuje wszystko aranzowac żeby było widać. Nawet w kostce przed wejściem do domu i wjazdem do garażu kazał ułożyć pierwsza literę swojego nazwiska w kółeczka. Jak w tym filmie Richie Milioner.
W rękę całuje i przytula na przywitanie i pożegnanie nawet jak jest brudny i śmierdzące bo robi coś koło domu..
Dramat. Też się lubią wtrącać ale jak jeszcze przed ślubem powiedziałam im co myślę i mam z głowy.

Mdli mnie niemiłosiernie od rana. Czekam na @ nadal...

Lux, dopóki mnie to nie dotyczy to mi to zwisa. Ale później przyjeżdżają z takim Jankiem do mnie, on mi wyłazi do szuflady w kuchni i depcze po talerzach, a oni się śmieją, zamiast reagować. Po ich 2 dniowej wizycie miałam w mieszkaniu sajgon jak po tornado. A szyby ubrodzone kotletem schabowym bo dziecko lubi jeść i walić piąstka po oknie.
Teraz jak zapowiedzi swój przyjazd to zamknę dom i uciekne chyba ;-)

Ostatnia edycja:
Edyta, chyba wszystkie ci zazdroscimy ;-)

Edyta- tez bym tak chciała jak ty masz. Czasem to myślę, że z rodziną to naprawdę dobrze tylko na zdjęciu :(

Akurat dobrze trafilam ,ale gdyby moja tesciowa byla natarczywa , obrazala czy probowala sie wtracac to bym sie od niej odciela ,jestem osoba ktora zawsze stawia na swoim ,nie dalabym zniszczyc mojej rodziny dla dobrego samopoczucia tesciowej za bardzo cenie sobie swoja przestrzen ;-) wiem ze nie macie takiej mozliwosci dlatego bardzo wam wspolczuje ...

O z tym jedzeniem to ja niestety też miałam tak z Kasią. Musiała stać na parapecie i widzieć co się dzieje za oknem inaczej mogłaby i cały dzień nie jeść. Jak miała jakieś 2.5roku to jej to minęło na szczęście ;)

Malinka-moi sąsiedzi z góry mają syna, on 7 lat ma. Jest paskudny, po prostu paskudny. W szkole bije inne dzieci, koło bloku też lata i zachowuje się tragicznie. A Weronika uparcie twierdzi, że Kubuś taki grzeczny.

reklama
Wiecie, ja wszystko znioslam i się nie odezwalam nawet, bo nie mam dzieci wiec nie będę się wtrącać w wychowanie. Ale już wiem, że będę bardziej surowa mama :-)

Do góry