reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Moja teściowa mnie rozwala. Dzwoni do mnie i mówi, że muszę się zwolnić z pracy i zabrać Kasię z przedszkola bo przyjeżdża Wioletka z córką to się jej mała z moją wybawi.
A babsko doskonale wie, że Kasia nie chce się bawić z Magdą bo ta jej robi krzywdę. Pomyślcie sobie, że pół roku temu ugryzla Kaśkę pod okiem. Aż do krwi i ona ma 7lat!!
Ale nie o tym no i teściowa do mnie, że ja nastawiam wszystkich przeciw jej rodzinie. Co za stara raszpla.

Kurcze może nie powinnam wam tego pisać bo przecież się nie znamy ale ja już czasem mam dosyć.

olej ją, niektórym nie przegadasz, szkoda nerwów... a żalić możesz się ile chcesz :tak:

reklama
Malinka z czasem i on dojdzie, że ona specjalnie na złość robi to tylko facet a w dodatku to jego matka, mój też później ode mnie zrozumiał że jego mamusia wcale nie chce dla nas dobrze

Malinka no trochę go schodzi z tym, mojemu szybko poszło o teraz stoi za mną, po ostatnich akcjach mojej teściowej ( a przy okazji teścia i szwagierki ) to nawet on się przestał do nich odzywać

Ollcia- ja też bardzo lubię książki papierowe, ale nie mam ich gdzie trzymać. No i ja nie wszystkie swoje kupiłam bo przeważnie to robie wymiany na innym forum :) tym sposobem za jedne pieniądze przeczytam dużo więcej książek :D

Lux- moja tez co trochę z jakimiś pomysłami wyskakuje. A jak urodziła się Kasia to był październik to pomyślcie, że w wigilię wyrzuciła mnie z dzieckiem z domu bo nie dałam jej rządzić moja córka. Tyle z nią przeszliśmy, a mój dalej jej broni.

Gaga, właśnie doczytalam ze idziesz na dzień próbny :-) powodzenia :-)

Dziewczyny ja też nałogowo pochlaniam książki i niestety mój mąż też... powoli nam na nie miejsca w mieszkaniu zaczyna brakować ;-)

A co do tesciowych, to ja nie mam teściowej wiec się nie poskarze, ale mam za to teścia, który nadrabia mi brak teściowej...

Malinka po tej akcji z ugryzueniem na Twoim miejscu tez balabym Sie ze tamta dziewczynka Znowu cos zrobi twojej coreczce ,bo to jakies dziwne odruchy Dla mnie ...gryzc innych :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Moja teściowa z jednej strony jest dziwna, ma czasami niezrozumiałe dla mnie zachowania, ale stosunki są ok. Nie wydzwania, jeździmy do niej raz na jakiś czas, a mąż zawsze trzyma moją stronę.
Za to teść to powalony alkoholik :no:

Do góry