reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
pkati a problem w tym że większości z wypisanych rzeczy mój mąż nie lubi - taki z niego francuski piesek ;-)
Ale staram się o tą zdrową dietę bogatą w kwasik jak mogę bo to i dla mnie dobrze
Musiał go boleć ten Twój odruch ;-)

skaba to super. Co ciekawego dziergasz? :-) Jak wszystkie zajdziemy w ciąże, to zamawiamy u ciebie jakiś komplecik dla naszych szkrabów :tak:

Skaba ja kiedyś uwielbiałam robić na drutach jeszcze jak miałam jakieś 12-14 lat. A teraz to nie mam czasu, ale jakby mi się udało zajść w ciążę to myślę że mogłabym znowu coś podziergać :) A co robisz na drutach? Umiesz też szydełkować?

reklama
moj to by codziennie mogl jesc schabooowy z ziemiokomiiii i mizeria ....a ja zdrowe odzywianie i cwiczenia na macie w domu hehe dwa swiaty ale to jest milosc i tyle .... a moj maz mial termin dzisiaj o 12.00 na oddanie nasienia i pow ze nie byl bo ne udalo mu sie z pracy szybciej wyrwac...masakra ja to bym wolne wziela specjalnie ale szkoa gadac niechche sie klocic..stres zle wplywa na zagniezdzanie hehe:)

Do góry