reklama
majdaczek14
Fanka BB :)
pkati witaj i powodzenia. Podaj termin najbliższej spodziewanej @, to wpisze Cie na listę staraczek, która jest na pierwszej stronie naszego wątku.
Lady Agnes
Lux, dokładnie ujęłaś moje myśli.
My to co miesiąc możemy nogi rozkładać na fotelu a oni raz jeden mają iść i jeszcze mają z tego przyjemność i jakoś się wzbraniają...
My to co miesiąc możemy nogi rozkładać na fotelu a oni raz jeden mają iść i jeszcze mają z tego przyjemność i jakoś się wzbraniają...
Dla nich pewnie chodzi o fakt że wchodzą do gabinetu i tam muszą zwalić .... Tak by ta sperma była. He mojego to to przeraża coś Tak czuje jak mu mówię bierz folik bo dobrze wpływa na nasienie to on że w życiu oszalalas mówi he
pkati
Luxuorius czasami jak faceci ida na badania to sa zalecane tez badania prostaty a te badanie jest straaaaaasznie nie przyjemne moj szwagier raz poszedl tylko oddac sperme a wrocil prawie z placzem heheh,,,my kobiety bysmy daly sie pociac ...zrobic operacje zeby naprawic to przez co nie mozemy zajsc a feci ....ahhh faceci..
Lady Agnes
Ewel mój też nie chce łykac foliku, mówi że to dla bab. Jak się wam uda przekonać faceta do brania foliku to mnie uświadomcie jak dokonać tego cudu
pkati niezły odruch miałaś ;-)
pkati niezły odruch miałaś ;-)
pkati
Lady Agnes moze po prostu podawac mu go w formie naturalnej....czytalam gdzies ze w rybach sie znajduje powinno sie jest duzo ryb oo jest GDZIE WYSTĘPUJE KWAS FOLIOWY ... polędwica sopocka, polędwica z indyka,ryby (mintaj, morszczuk, śledzie), owoce (śliwki, brzoskwinie, jabłka, morele). a moj odruch do dzisiaj jest wypominany....ups az poszedl slad na policzku
reklama
skaba1
sierpień'05 marzec'08
Ha! Jestem na bieżąco :-) i mam ślinotok - drożdżówka, gołąbki... mniam.. Na sobotę rano drożdżówka musi być!!:-)
Druty mnie wciągnęły, a to znak, że się zestarzałam:-)w podstawówce maltretowali nas robótkami ręcznymi i zarzekłam się, że drutôw ani szydełka do ręki nie wezmę wcześniej niż na emeryturze, a tu proszę szybko zleciało
Druty mnie wciągnęły, a to znak, że się zestarzałam:-)w podstawówce maltretowali nas robótkami ręcznymi i zarzekłam się, że drutôw ani szydełka do ręki nie wezmę wcześniej niż na emeryturze, a tu proszę szybko zleciało