reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Witam dziewczyny.
Was nadrobić to graniczy z cudem :-D

LoliPoli i ONA1227 witam i powodzenia. Podajcie terminy spodziewanej @, to wpisze Was na listę staraczek na pierwszej stronie.

Lady Agnes a u Ciebie jak sytuacja, bo nie byłam wstanie wszystkiego przeczytać?

Milka
hop, hop, gdzie jesteś? Odezwij się. Podaj termin @.

Czytałam wczoraj, ze pisałyście o bocianach. Muszę wam powiedzieć, ze coś w tym jest. Jak zaszłam w lipcu w moją ostatnią ciąże na wczasach nad morzem, to staraliśmy się 4 cykle. W drodze na wakacje, dojeżdżając już (mamy nad morze jakieś 700 km), po drodze w ciągu jakiś 2 min. widzieliśmy jakieś 6-7 gniazd z bocianami, potem jeden przelatywał przed samochodem, który jechał przed nami. Ale mąż stwierdził, ze to nie przed naszym samochodem. Nawet za bardzo nie zdążył dokończyć, a tu następny bociek przelatuje, tym razem przed naszym samochodem :-D Ale mieliśmy ubaw po drodze. No i u nas się sprawdziło, bo przyjechaliśmy z wakacji i byłam w ciąży. Niestety nasze szczęście trwało tylko do połowy września :-(

Mnie dzisiaj naszła ochota i zrobiłam na obiad gołąbki w sosie pomidorowym. Wyszły przepyszne :tak:

Mam do Was prośbę, gdybym przegapiła jakąś nową osobę to dajcie znac, zeby dopisac ją do listy. Jest nas coraz więcej i czasem trudno mi jest ogarnąc wszystkie posty. Z gory dziękuje za pomoc.
Milej nocy zyczę.
Ksiązka super :tak: polecam.

reklama
Za mną mąż biega dziś he Ale ja jakoś słabo mam ochotę... He;) no jak mojemu kiedyś pow ze może będzie musiał dac sperme do badania to pow że w życiu:))

Lady Agnes i Lux ja z mezem(ale to bylo przed slubem) piescilismy sie w pokoju u mojego mena...i nagle bez pukania(ona nigdy nie puka'/) weszla do srodka i yyy Damian... a ja nie wiedzialam co zrobic bo on mial reke na moich piersiach i......TRZASNELAM BIEDAKOWI LISCIA W TWARZ ;/ boze jak mi bylo glupio i wogole ale to byl taki dziwny odruch haha masaka jak sobie to pzrypomne

Narazie nie myślę o tym bo nie musi chyba się badać skoro w ciążę zaszlam w 2 cyklu...a to było we wrześniu więc chyba ma te plemniki;))

Ewel mój też się wzbrania zapiera się rękami i nogami, a moja gin zaczyna naciskać żeby poszedł

Majdaczku dzięki że pytasz u mnie bez zmian. 32 dc, plamienie, @ brak, wczoraj test negatywny. Czekam na wredną paskudę

reklama
Do góry