reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Chwilę mnie nie było a tu tyle stron hihi

Lady aż mi tu pachnie mmmmmmmmmmmm
Majdaczek u mnie okres mozna pisac ze od dzis 8.01 normalnie 32dc ale teraz 37 więc nie wiem kiedy kolejna tz mam nadzieje ze kolejnej nie bedzie :-):-):-) wg kalendarzyka 10.02
Skaba ja też zarzekałam się uważałam że szydełko jest nudne i dla babć a teraz dnia nie ma bym nie szydełkowała a od niedawna i szyła heh w zagrożonej ciąży z córą tylko siusiu było mi wolno iść więc coś trza było z czasem robić i wypadło szydło heh

Jak dobrze że mój nie ma problemów z badaniem kiedyś rozmawialiśmy na ten temat i powiedział że jeśli będziemy chcieli bobo i nie będzie wychodziło to on też pójdzie się badać skoro mnie będą męczyć jego też mogą

Ostatnia edycja:
reklama
Lady u mnie pelen relaks dzisiaj jestem tak padnieta ze chyba wczesnie pojde spac :tak:

Moj na szczescie tez oporow nie stawial.Malo tego sam sobie skierowanie zalatwil

Ale za chwile weekend

Yesenia marudz ile wlezie.Od tego jestesmy zeby wysluchac,pocieszyc i w razie mozliwosci pomoc :tak:

Ostatnia edycja:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry