reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
tylko co to znaczy że jak rok nie ma efektu? BO ja niby zaciążyłam po 9 miesiącach, ale efektu na który czekam ciągle nie ma więc chyba powinni już mnie przebadać od góry do dołu. I mojego też oczywiście, tylko on się nie da :no:

Heh, mogłabym wam trochę tej drożdżówki przesłać bo wstawił 2 blaszki a tak wyrastają że hoho ;-)

To będzie się działo w weekend ;-)
U mnie z kolei nie bo jadę do babci a ona mam wrażenie że zawsze nasłu****e w nocy czy się bzykamy. Nie lubię w takim stresie, a wiadomo co jej odwali jeszcze mi wejdzie do pokoju w trakcie :zawstydzona/y:

Ale pewnie @ i tak przyjdzie więc z seksu nici

EDIT: o maj gad babyboom mi takie normalne słowo wygwiazdkował! kurcze przecież nie ma w tym nic obraźliwego!

ja tez tak mialam owu byla a brak ciazy staralismy sie kilka miesiecy ale poszlam do lekarza i okazalo sie ze mam niedoczynnosc tarczycy,,,tzn w normie ale norma zanizona i to juz wplywa na owulacje...miedzy innymi :) takze mysle ze jak z 3 miesiace ktos prubuje z testami lub wie ze ma dni plodne i dalej nic to nie ma co czekac lepiej isc sie zbadac odrazu zrobi badanie hormonow i juz ;)

reklama
pkati ja też tak myślę. Szkoda czasu marnować bo wiadomo że my kobiety nie mamy go tyle co faceci.
Zawsze można gin powiedzieć, że już rok i nic, przecież tego nie sprawdzi bo i jak ;-)

Do góry