reklama
Lady Agnes
Fanka BB :)
tylko co to znaczy że jak rok nie ma efektu? BO ja niby zaciążyłam po 9 miesiącach, ale efektu na który czekam ciągle nie ma więc chyba powinni już mnie przebadać od góry do dołu. I mojego też oczywiście, tylko on się nie da
Heh, mogłabym wam trochę tej drożdżówki przesłać bo wstawił 2 blaszki a tak wyrastają że hoho ;-)
Heh, mogłabym wam trochę tej drożdżówki przesłać bo wstawił 2 blaszki a tak wyrastają że hoho ;-)
Lady Agnes
ale przynajmniej seks jest fajnnnyyyy Boze, bzykac mi sie zachcialo ;P
Tak to fakt. Mi też się dzisiaj chce, tylko to plamienie brzydkie mnie zniechęca. Nie lubię się bzykać jak plamię i jak mam okres
A jakby spojrzeć na mój cykl teraz grudzień/styczeń to co chwilę coś
A moj jest w pracy i ja tez, w weekend go dorwe ;PTak to fakt. Mi też się dzisiaj chce, tylko to plamienie brzydkie mnie zniechęca. Nie lubię się bzykać jak plamię i jak mam okres
A jakby spojrzeć na mój cykl teraz grudzień/styczeń to co chwilę coś
Lady Agnes
To będzie się działo w weekend ;-)
U mnie z kolei nie bo jadę do babci a ona mam wrażenie że zawsze nasłu****e w nocy czy się bzykamy. Nie lubię w takim stresie, a wiadomo co jej odwali jeszcze mi wejdzie do pokoju w trakcie
Ale pewnie @ i tak przyjdzie więc z seksu nici
EDIT: o maj gad babyboom mi takie normalne słowo wygwiazdkował! kurcze przecież nie ma w tym nic obraźliwego!
U mnie z kolei nie bo jadę do babci a ona mam wrażenie że zawsze nasłu****e w nocy czy się bzykamy. Nie lubię w takim stresie, a wiadomo co jej odwali jeszcze mi wejdzie do pokoju w trakcie
Ale pewnie @ i tak przyjdzie więc z seksu nici
EDIT: o maj gad babyboom mi takie normalne słowo wygwiazdkował! kurcze przecież nie ma w tym nic obraźliwego!
Lady Agnes
Lux ja bym chyba umarła ze wstydu
Chociaż mój mąż wyznaje zasadę niech się wstydzi ten kto widzi
Chociaż mój mąż wyznaje zasadę niech się wstydzi ten kto widzi
pkati
ja tez tak mialam owu byla a brak ciazy staralismy sie kilka miesiecy ale poszlam do lekarza i okazalo sie ze mam niedoczynnosc tarczycy,,,tzn w normie ale norma zanizona i to juz wplywa na owulacje...miedzy innymi takze mysle ze jak z 3 miesiace ktos prubuje z testami lub wie ze ma dni plodne i dalej nic to nie ma co czekac lepiej isc sie zbadac odrazu zrobi badanie hormonow i juz
reklama
Lady Agnes
pkati ja też tak myślę. Szkoda czasu marnować bo wiadomo że my kobiety nie mamy go tyle co faceci.
Zawsze można gin powiedzieć, że już rok i nic, przecież tego nie sprawdzi bo i jak ;-)
Zawsze można gin powiedzieć, że już rok i nic, przecież tego nie sprawdzi bo i jak ;-)