madziolina_p
Fanka BB :)
Ja mam 30 dniowe i nie dluzsze, a owu wg kalendarzyka mam niby ok 16 dnia, a wg testow owu w tamtym m-cu mialam 13 lub 14dc. U mnie sluz slaby, chyba, ze dopiero przyjdzie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejtest osikany, jedna kreska. Dziś trzeci dzień obsuwy, w majtach blady róż. Pozbieram się na betę może.
A może to przez metforminę? Zaczęłam brać od niedzieli rana
Przykro mi :/Zalało @ :/
Ja tez biorę progesteron i zawsze przed okresem mam sporo śluzu i niestety nic to nie oznacza. Ale oby u Ciebie było inaczej.Kamilove kochana bo Ty się znasz po luteine może być sucho? A normalne ze po niej przed @ mam do niej dzień lub dwa zalewa mnie śluzem ? Brzuch boli podobnie jak na @.... Ale śluzu przed nie miewalam
O to tak jak ja! Oby to był dobry znak.Matko ile ja mam sluzu białego i gęstego! Kami-no coś rzadko się Karla odzywa ;-(
My też tak zrobiliśmy i pół rodziny się obrazilo, ale mam to gdzieś. Nie z ich kasy by szło to każdy mądry i chętnie by siastał i pół wsi zaprosił.Kami to nie popularne podejście ale ja np nie zamierzam zapraszać wszystkich z rodziny na chrzciny, m.in. ciotek, wujkow ani dziadków. Beda tylko moi i Rafała rodzice i chrzestni dziecka plus mój brat. I nikogo więcej - niech się obrażają, ja wiem, że nie stać mnie będzie na większą imprezę, a co więcej nocleg, bo jakby nie było wszyscy maja powyżej 100 km do nas. Będzie 8 osób dorosłych, 1 dziecko i nasza trójka i wystarczy.
Mnie bolą dwa dni przed, w trakcie i dzień poKurcze dziewczyny tak mnie bola jajniki, że aż mnie mdli. Jak to jest? Ból występuje już po owulacji czy przed? Zawsze taki mam właśnie w połowie tylko nigdy nie wiedziałam czy to juz po czy w trakcie.
U mnie ten śluz pewnie nie oznacza nic, ale oby u Ciebie było inaczej.Rany ile czytania
Malinka ja tez mam taki śluz i nie wiem co to znaczy
Julka ja ci pisałam co widziałam a moze test był stary
Jabłuszko tule
Kaski ja mojemu bokserki kupiłam 5 sztuk ucieszył sie
Kamilove - my idziemy na komunie w maju za talerzyk płaca 170 zł !!!! .?ja z moim doszliśmy do wniosku ze chrzciny zrobimy razem ze ślubem ci sami goście jeden wydatek moja kuzynka tak miała ( ta od komuni) i było super![]()
Sprawa temperatury wyjaśniona jestem podziebiona wiec czekam na @. Moze i lepiej musze isc do dentysty
Przykro mi0,1 czyli tak jak podejrzewałam i czułam
tylko żeby teraz okres przyszedł o czasie.
U mnie też@ się rozkręca. ..
Olu była później o2dni to i okres jest później niestety. .
Majdaczku wpisz mi kolejny termin na 12.04.
Idę się pouzalac nad sobą w ten słoneczny dzień
U nas tez marzec to ciężki miesiąc. Ogólnie początek roku jest ciężki, ale potem będzie lepiej.Jestem wściekła. Bardzo niska miał mój stary wypłatę. No, ale cóż, są lepsze i gorsze miesiące.
Ja mam 30 dniowe i nie dluzsze, a owu wg kalendarzyka mam niby ok 16 dnia, a wg testow owu w tamtym m-cu mialam 13 lub 14dc. U mnie sluz slaby, chyba, ze dopiero przyjdzie...