reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Ja mam 30 dniowe i nie dluzsze, a owu wg kalendarzyka mam niby ok 16 dnia, a wg testow owu w tamtym m-cu mialam 13 lub 14dc. U mnie sluz slaby, chyba, ze dopiero przyjdzie...

reklama
Hej :) test osikany, jedna kreska. Dziś trzeci dzień obsuwy, w majtach blady róż. Pozbieram się na betę może.

A może to przez metforminę? Zaczęłam brać od niedzieli rana

Przykro mi :/
Kamilove kochana bo Ty się znasz po luteine może być sucho? A normalne ze po niej przed @ mam do niej dzień lub dwa zalewa mnie śluzem ? Brzuch boli podobnie jak na @.... Ale śluzu przed nie miewalam
Ja tez biorę progesteron i zawsze przed okresem mam sporo śluzu i niestety nic to nie oznacza. Ale oby u Ciebie było inaczej.
Matko ile ja mam sluzu białego i gęstego! Kami-no coś rzadko się Karla odzywa ;-(
O to tak jak ja! Oby to był dobry znak.
Kami to nie popularne podejście ale ja np nie zamierzam zapraszać wszystkich z rodziny na chrzciny, m.in. ciotek, wujkow ani dziadków. Beda tylko moi i Rafała rodzice i chrzestni dziecka plus mój brat. I nikogo więcej - niech się obrażają, ja wiem, że nie stać mnie będzie na większą imprezę, a co więcej nocleg, bo jakby nie było wszyscy maja powyżej 100 km do nas. Będzie 8 osób dorosłych, 1 dziecko i nasza trójka i wystarczy.
My też tak zrobiliśmy i pół rodziny się obrazilo, ale mam to gdzieś. Nie z ich kasy by szło to każdy mądry i chętnie by siastał i pół wsi zaprosił.
Kurcze dziewczyny tak mnie bola jajniki, że aż mnie mdli. Jak to jest? Ból występuje już po owulacji czy przed? Zawsze taki mam właśnie w połowie tylko nigdy nie wiedziałam czy to juz po czy w trakcie.
Mnie bolą dwa dni przed, w trakcie i dzień po :)
Rany ile czytania :)
Malinka ja tez mam taki śluz i nie wiem co to znaczy
Julka ja ci pisałam co widziałam a moze test był stary
Jabłuszko tule
Kaski ja mojemu bokserki kupiłam 5 sztuk ucieszył sie
Kamilove - my idziemy na komunie w maju za talerzyk płaca 170 zł !!!! .?ja z moim doszliśmy do wniosku ze chrzciny zrobimy razem ze ślubem ci sami goście jeden wydatek moja kuzynka tak miała ( ta od komuni) i było super;)
Sprawa temperatury wyjaśniona jestem podziebiona wiec czekam na @. Moze i lepiej musze isc do dentysty
U mnie ten śluz pewnie nie oznacza nic, ale oby u Ciebie było inaczej.
0,1 czyli tak jak podejrzewałam i czułam ;)
tylko żeby teraz okres przyszedł o czasie.
Przykro mi :(
U mnie też@ się rozkręca. ..
Olu była później o2dni to i okres jest później niestety. .

Majdaczku wpisz mi kolejny termin na 12.04.

Idę się pouzalac nad sobą w ten słoneczny dzień
:confused::confused: tule :*
Jestem wściekła. Bardzo niska miał mój stary wypłatę. No, ale cóż, są lepsze i gorsze miesiące.
U nas tez marzec to ciężki miesiąc. Ogólnie początek roku jest ciężki, ale potem będzie lepiej.

Moja Kasia wróciła z przedszkola i jest obrazona na cały świat bo niechcemy kupić jej lalki jaka ma jej koleżanka ;);)

Ach te dzieciaki :) fajnie jest mieć tylko takie problemy.

Pozdrawiam!

dziewczyny które dostały @ tule mocno
julka.89 przykro mi

ja mam dziś na obiad rosół od wczoraj a dziś zrobie fasolke po bretońsku żeby na jutro miała na obiadek,bo wrazie nadgodzin to wieczorem niebede gotowac bo będę padnieta;-)
mnie dziś trochę pobolewało podbrzusze nie wiem dlaczego chyba z tego upału w pracy:cool2: @ za 8dni także dalej czekam

witam nowe staraczki

Ja mam 30 dniowe i nie dluzsze, a owu wg kalendarzyka mam niby ok 16 dnia, a wg testow owu w tamtym m-cu mialam 13 lub 14dc. U mnie sluz slaby, chyba, ze dopiero przyjdzie...

ja z śluzem to w ogóle nieczaje :-D w owu go jakoś mało,czasami myśle ze go wcale niema,czasami jest dużo białego i gęstego a przed @ jaki powinien być?

Jak w ciazy nie jestes to przed @ chyba wogole go nie ma. Ja pamietam, ze kiedys to sluzu mialam duzo, a teraz to raczej brak.
Zobaczymy jak to wyjdzie, bo to taki miesiac w ktorym kontroluje testami owu, bedziemy sie w dni plodne czyli od jutra dzielnie bzykusiac i zobaczymy!

Jak mnie moj wq.... No zaraz mnie rozniesie. Wypadła mi plomba i poszłam do dentysty( ząb do koronki sie nadaje) i ten ząb mi jeszcze bardziej pękł. 100 zł dałam a moze nie wytrzymać długo. A on do mnie ze mogłam wczesniej to załatwić a nie tyle czasu czekam itd poszłam na spacer i kupiłam test ( ludzie w aptece patrzyło na mnie jak na idiotek!!! Wredne mochery i stare baby) wrrr

reklama
Do góry