reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
U mnie też@ się rozkręca. ..
Olu była później o2dni to i okres jest później niestety. .

Majdaczku wpisz mi kolejny termin na 12.04.

Idę się pouzalac nad sobą w ten słoneczny dzień

Jak dostane @ to w 2 dc idę na badanie prolaktyny i progesteronu a mój ma iść na badanie nasienia, takie plany mamy ;) ja się teraz modlę żeby przyszła @ przynajmniej do niedzieli

Jak ja sobie wspomnę te święta... Myślałam, że pykło, cycji rozrywało a jak mnie w wigilie zalało to wpadłam w taki szał, że kazałam chłopu wypier z mojego mieszkania....

jabuszko, julka89.89 :hmm: przykro mi <tuli> następnym razem się uda ! julka wypij za nasze zdrowie na tym spotkaniu :)

Odebrałam progesteron w ubiełgy poniedziałek miałam 3,3 ng/ml, z dnia wczorajszego wyszło 14,43 ng/ml - norma dla kobiet w I trymeeestrze to 16,3-48,4 ng/ml. Czy ktoś się może orientuje jak to jest z tym progesteronem, i czy jest szansa jeszcze na malucha? Temepratura dzisiaj też spadła więc chyba nie?

reklama
Edyta,

A ja teraz od jutra tez idę na l4 przerywam wychowawczy i do końca ciąży mam zamiar ciągnąć L4 i niech mnie nawet 5 razy w miesiącu wzywają ;);)

Wiem jak taka kontrola wygląda. Np moja mama jak jest w PL to stale chodzi. To tylko marnotrawstwo czasu twojego ;);)

Zrobiłam Tymonowi budyń z kiślem i jabłkiem. Ale wpylał. A myślałam, że takie cuda to tylko moja młoda lubi ;)

Julka,

Przykro mi, że beta negatywna :(

Jołasia,

Ale Ci zazdroszczę tego fryzjera :D
Ja pewnie dopiero przed wakacjami się wybiorę bo teraz z kasa u nas średnio.

Ale jest piękna pogoda [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Ostatnia edycja:
Do góry