reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Julka, szkoda :( oby następny cykl był owocny :tak:

Balladyna, ostatnio trochę lepiej... niby przeglądam oferty, ale jeśli tak będzie to jestem skłonna jeszcze wytrzymać. A jak mi się uda szybko zaciążyć to też zmykam na L4 :-p zresztą ja tu ciągle przy komputerze, całe 8h, a to raczej niewskazane.

Dziewczyny, mój synek nigdy nie chciał rodzeństwa i tak jakoś zachciało mu się mniej więcej wtedy co mi, czyli w grudniu ;-) Dzisiaj odwoziłam go do przedszkola i nagle powiedział:

- mamaaa, a jak zobaczę spadającą gwiazdkę, to pomyślę życzenie, żebyśmy mieli dzidziusia :rolleyes::rolleyes::rofl2:

reklama
Witam...

Julka ,enej trzymacje się.. Oby następne @ nie przyszły!

Lux- nie ciekawie ze niska wypłata.. U nas teraz tez w cholerę wydatków... A wyjazd do polandi zbliża się wielkimi krokami... A wypłata taka sama ...

Edyta a jak się czujesz? Mamy terminy podobne... Kurcze ja tez mam wrażenie ze z tego cyklu nic nie będzie... Ale 31dc a u mnie mokro.. Lekkie bóle podbrzusza..na wieczór jak stanik zdejmuje to cyce ciężkie jak z żelaza.. .cykle pomiędzy 30 a 35 dni... Najczęściej 32.. Jak do czwartku mnie nie zaleje to będę testować.

Pozdrawiam!!!!

reklama
Hej dziewczyny :) u mnie @ na wykończeniu :)
Lux szkoda ze niska wypłata , mam nadzieje ze następne będą lepsze.

Julka przykro mi ze beta niska , oby następny cyklu był ostatni. Madziolina kreska będzie ciemniala ale działać trzeba :)

U nas teraz tez troszkę gorzej a tu rachunek za prąd i za gaz jakoś duży do zapłaty przyszedł ;/

Do góry