reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Annam to twoj pierwszy miesiac mierzenia? Ogolnie to ciazko cos powiedziec, poniewaz niejest od poczatku mierzony, ale napewno jesli bedzie @ szla temp bedzie z dnia na dzien spadac...wazne tez czy dobrze sobie mierzysz te temperature...ogolnie masz wysoka ale to moze taki twoj urok, a jak ladnie bedzie sie tak utrzymywac lub rosnac to dobrze wrozy;-)

reklama
Annam to twoj pierwszy miesiac mierzenia? Ogolnie to ciazko cos powiedziec, poniewaz niejest od poczatku mierzony, ale napewno jesli bedzie @ szla temp bedzie z dnia na dzien spadac...wazne tez czy dobrze sobie mierzysz te temperature...ogolnie masz wysoka ale to moze taki twoj urok, a jak ladnie bedzie sie tak utrzymywac lub rosnac to dobrze wrozy;-)

tz czy dobrze mierze?

A jak to jest z temp i woulacją? Julia u Ciebie widzę że miałaś jeden taki skok. A gdzieś wyczytałam że to mają być trzy wyższe temp..

Dziewczyny śluzem sie tak mocno nie przejmujcie przed terminem miesiączki, w ciąży faktycznie go przybywa ale dopiero ok 8 tygodnia więc to żaden wyznacznik ciąży na początku, w wykresach niestety nie pomogę bo nigdy nie siegałam po takie metody, skupiłam sie raczej na fajnym przytulanku :p

A u każdej dziewczyny jest inaczej więc nie ma wyznacznika ciąży trzeba czekać i tyle a szczerze to mnie wkurzac wszystko zaczyna....

no dokładnie więc nie martwcie sie na zapas, nawet jak macie sucho to nie znaczy że ciąży nie ma, tylko czas rozjaśnia sytuację :) od stycznia już paru dziewczynom się udało więc nie poddawać się i działać :D

reklama
Do góry