reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lux,

Wstrzymam się już. Do poniedziałku niedaleko.

Za to pojadę oznacze progesteron. Lekarz powiedział, że ten z pobrania ostatniego był powyżej 65, ale dokładnie nie pamięta ile. Zobaczę czy spada.

Dzień dobry

Kami możliwe ze od hormonkow masz te plamienia ,jest jeszcze druga opcja a mianowicie taka ze łożysko masz na przedniej ścianie a wtedy tez sie plami ,tylko sie nie przemeczaj ,nie dzwigaj,nie sprzataj ...zadzwoń do swojego zeby sie niunka zajął a ty jak najwięcej leż

Mnie raczej rzadko głowa boli, a do tego krótko i niezbyt mocno. Ale to co teraz to masakra.

I przez to w środę pokłóciłam się z J, bo po pracy miałam mnóstwo tematów do załatwienia, a głowa tak bolała, że każdy dźwięk sprawiał mi ból. Ale pozałatwiałam wszystko tylko zostało mi kupić watę do hodowli rzeżuchy dla Marysi i iść wydrukować i zbindować baśń, którą Bartek napisał na konkurs. Dzieci dokazywały, bo chciały teraz i już natychmiast, ale chciałam najpierw zrobić jedzonko dla J jak wróci z pracy. I pomyślałam, że razem się przejdziemy na spacer. Załatwimy sprawy i może mi ten ból trochę przejdzie. A J wrócił, stwierdził, że jeść nie będzie, bo już sobie pojadł, a na spacer możemy iść samu, bo on dzisiaj rowerem jeździł. Na co mu odpowiedziałam, że ja już dzisiaj ludzi widziałam i poszłam się położyć. Potem miałam wyrzuty sumienia, bo J próbował wytłumaczyć dzieciom, że może wcale tego nie potrzebują. Mary się rozpłakała to tatuś do sklepu poszedł, ale waty nie było i nie miał pojęcia, gdzie watę kupić. Z Bartkiem nie potrafili zrzucić pliku na pendrive. Na koniec podpowiedziałam Mary, że ma wysłać tatę do apteki, a Bartkowi jak to zgrać. I po dobrych dwóch godzinach J uporał się z dwoma prostymi sprawami. A mogliśmy po prostu iść na spacer. Jak przyszedł do sypialni to nic nie powiedział, ale widziałam, że trochę głupio mu było.

Kamkaz mój ból głowy idzie na uszy i zęby. Porażka.

Lux ja ostatnio toczę walkę z zębami. Przed ciążą wszystko było ok, wyleczone itd a tu jakieś 2 tyg temu zaczął boleć mnie ząb, W ten sam dzień udało mi się dostać prywatnie do dentysty i okazało się, że jest kilka szt zdrowych a tak to wszystko do leczenia. Mało tego nawet węzły chłonne wywaliły mi przy uchu właśnie od zęba. Okazało się, ze to po ciąży. Zaczęłam leczyć 2 , oba kanałowe leczenie, ale niestety jednego nie udało się już uratować i musiałam go usunąć. Zawsze do dentysty chodziłam raz do roku i było ok, a tu taki szok. Zrobiły sie tak słabe zęby, że boję się co będzie dalej. Porażka

Kamilove jak masz możliwość to jedź zbadaj progesteron, on może dużo wyjaśnić. Fajnie, ze nawet w sobotę macie możliwość skończyć do laboratorium. U mnie niestety nie są czynne w soboty. Bo o niedzieli nawet nie wspominam. Chyba że lekarz zleci w szpitalu

reklama
Do góry