reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Julka u mnie dziś jest owu był idealny. Nadal mam płodny śluz, jajniki bolą tak, że umieram. Kreska testowa była dużo ciemniejsza od kontrolnej. Myślałam, że miałam owu wczoraj, a jednak patrząc na test i na objawy to mam ją dziś.

Teraz doczytałam, że aby można było mówić o pokazaniu ciąży przez test owu to kreska musi być taka sama lub ciemniejsza niż kontrolna. W innym wypadku to zawirowania hormonalne najpewniej i rowniez dopóki kreska poraz drugi nie będzie równie ciemna lub ciemniejsza niż kontrolna nie można mówić nawet o drugiej owulacji :)

Tak więc to chyba normalne. Ja tez nie zawsze po owu miałam test bez drugiej kreski. Raz była bez, raz z. Różnie bywało :)

A ze starym poszło o to, że wypił sobie już 3 piwa. No dobra-myślę se, ma chłop wolne, niech se wypije. Ale zaczął wołać na 4 piwo. Nie dałam mu. Dobra, zapomniał. Poszedł zrobić mi te garnki myjka. I mówi, że idzie do starej. A ja wściekła mówię: tylko żebyś pod sklepem nie wylądował! No i poszło. A że co ja jego matka? Że pod pantflem jest? A ja mówię, że nie, ale ma siedzieć u starej, skoro tam idzie. I mówię: wiesz, że mam owu, że alk źle wpływa na plemniki a pijesz codziennie piwa!

Lux,

No to ładnie piwem się leczy! [emoji35] [emoji34]

Ja nie cierpię jak facet pije. Mam awersje do alko i my z Ł naprawdę bardzo rzadko cokolwiek pijemy. Pewnie na palcach jednej ręki można by zliczyć nasze piwa w roku [emoji57]

reklama
Do góry