reklama
gaga92
Fanka BB :)
Kasik jak na razie byłam u niego raz i wziął mi 80 zł
a co do piwoszków ja też nie mam z moim problemów bo on rzadko pije, w tyg on nie chce bo zazwyczaj ma dużo jazdy na drugi dzień a w weekend też rzadko bo ja nie mam prawa jazdy i on nas musi wozić
a co do piwoszków ja też nie mam z moim problemów bo on rzadko pije, w tyg on nie chce bo zazwyczaj ma dużo jazdy na drugi dzień a w weekend też rzadko bo ja nie mam prawa jazdy i on nas musi wozić
Lady doczytalam, że chyba synka będziesz miećsuper, ja uwielbiam małych chłopców, są tacy slodcy i rozkoszni
![]()
A małe dziewczynki to nie?
Lady Agnes
Dziękuję dziewczyny za mile słowa :-)
Lux jak masz dzisiaj te krechy to znaczy ze owu będzie w ciągu najbliższych 48 godzin ;-)
Gaga, spoko ten lekarz się wydaje i faktycznie nie bierze dużo za wizytę.
Ja na szczęście tez nie mam problemów z moim odnośnie alkoholu, bo on z niepijacych jest. Piwo żeby wypił to już musi jakieś święto być :-)
Lux jak masz dzisiaj te krechy to znaczy ze owu będzie w ciągu najbliższych 48 godzin ;-)
Gaga, spoko ten lekarz się wydaje i faktycznie nie bierze dużo za wizytę.
Ja na szczęście tez nie mam problemów z moim odnośnie alkoholu, bo on z niepijacych jest. Piwo żeby wypił to już musi jakieś święto być :-)
Lilolo
Lux,
Raczej nie. On doskonale wie co się stało. Słyszę po rozmowie z nim i widzę po smsach. Ale po prostu zdziwiło mnie to, że się fnami interesuje. Bo ostatnio co innego pokazywał.
Raczej nie. On doskonale wie co się stało. Słyszę po rozmowie z nim i widzę po smsach. Ale po prostu zdziwiło mnie to, że się fnami interesuje. Bo ostatnio co innego pokazywał.
reklama
gaga92
a robił mi takie dokładne usg brzucha na wszystko patrzył nerki i inne narządy nawet mi wydrukował i dał zdjęcia moich jajników i macicy a najbardziej zaskoczył mnie tym, że mam takie plamy pod biustem kiedys nawet byłam z tym u lekarza ale to nic nie dało a on od razu co to mam i nawet na to mi maść przepisał i cały czas pytał czy wszystko rozumiem.gaga to nie tak najgorzeji na dodatek okazał się dobrym, pomocnym lekarzem. Teraz tylko czekać na te badania krwi.
to czekanie własnie tego nie lubię a tu muszę czekać na @