reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Luxi moze od męża sie zaraziłas albo Cie zawialo?

Kami powodzenia na spotkaniu z tym Twoim. Mam nadzieję, ze powaznie sobie przemyślal i dojdziecie do jakiegos porozumienia :)

Balladyna i co myślisz o tym jonasie? Ma to jakis sens czy tak raczej nijak ma sie do rzeczywistosci?

Edytka opel corsa - maly ale wygodny i szybki :)

reklama
Lux jakie kluski ?

Kami teraz bedzie coraz lepiej ,dla mnie drugi trymestr byl najlepszy bo pierwszy to ciągły strach do tego dolegliwości a w drugim jeszcze nie czułam sie jak slonica Haha

Kasik ja lubie takie autka ,mam nadzieje ze bedziesz zadowolona z jazdy nim ,ja oplem corsa nigdy nie jezdzilam ale tu u nas to popularne autko ;-)

Teoretycznie tak, ale bez jakiś efektów bo jestem 5 dni przed okresem ;-) dlatego dziwią mnie te pozytywne testy owulacyjne, znaczy jak na razie jeden. Chyba ze mam drugą owulacje, bo jak narazie żadnych objawów okresu, kompletnie nic!

Juleczko Narazie nie ma sie czym martwić ,nawet gdyby to była druga ovu to na twoim miejscu bym działała ,wiesz tak dla pewności :-D

Edytka Ja na corsie jeździłam jak zdawałam prawo jazdy, wiec troszke wprawy mam. Notabene w trakcie mojej nauki na egzaminie weszly toyoty yaris i uczylam sie na corsie a zdawalam egzam na toyotce ;P

Julka a nóż to moze i druga owu :)

Biore sie za pieczenia biszkoptu do torta dla siostry, a potem barszczyk biały na obiad i do pracy :)

Miłego dnia życzę Wam dziewuszki :*

reklama
Do góry