reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Tak sobie myślę, że skoro ze mnie "wróżka- odwrotuszka" to pewnie jak sobie wróżę córkę to tez jajka na usg za jakiś czas zobaczę [emoji14] [emoji12]

Pewnie i fajnie z tą pasją ale ja jednak wolałabym córkę ;)

Tyle mam świetnych rzeczy po Gutce tyle zabawek :) chłopakowi to się nic z tego nie przyda i wszystko nowe trzeba by kupić ;)

Ale dla córci nie miałabym tylko wózka i łóżeczka :) reszta jest.

Pewnie i fajnie z tą pasją ale ja jednak wolałabym córkę ;)

Tyle mam świetnych rzeczy po Gutce tyle zabawek :) chłopakowi to się nic z tego nie przyda i wszystko nowe trzeba by kupić ;)

Ale dla córci nie miałabym tylko wózka i łóżeczka :) reszta jest.

Moze bedzie i coreczka a nawet jesli nie to zabawki po niuni mozesz sprzedac (tymi co sie juz nie bawi) i pokupowac cos dla synka ,z reszta zanim zacznie sie drugie dziecko bawic to minie sporo czasu ;-)

Ale.najważniejsze by zdrowe było :tak:

Pewnie ,nie ma nic cenniejszego jak zdrowie dziecka ,wszystko inne sie nie liczy :tak:

reklama
Kamilove mam nadzieje ze dojdziesz z mezem do jakiegos porumienia i on zmadrzeje;-)

Aschllee kochana pewnie masz racje ze to resztki po @ bo plamien niema tylko sluz taki ciemny wiec napewno po tym!

Do góry