reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Witam dziewczęta ;) już wstałam, chociaż dziś dopiero na 12 do pracy, ale uszykowalam mężowi kanapki do pracy i juz mi sie nie chce kłaść. Zaraz jade na miasto załatwic dowód rejestracyjny do mojego malenstwa (moj pierwszy osobisty samochodzik, który kupil mi mężulo). ;D

Annam a owu juz miałas w tym cyklu?

reklama
Dzień dobry :)

Ja dziś od 6.30 w pracy [emoji57] zawiozlam juz Lene do przedszkola, uśpilam Tymka i Jagode i w pracy tylko do 13 jestem :D

Jutro mam wolne wiec spotykam się z moim Ł nerw mi trochę przeszedł wiec przynajmniej go nie zamorduje za te jego wysoki ;)

Tym co są w w super fazie płodności życzę powodzenia :)

Tym którym @ się spóźnia opóźnienia 9 miesięcznego ;)

I dla was wszystkich miłego dnia. Lecę robić zupę :)

Kaski nie wiem bo ja przez ostatni rok ovu nie miałam, teraz mam pierwszy niepełny cykl z bromergonem. A Jan to jest z ta szyjka? No ja od 3 dni mam problem zeby termometr włożyć :/

Dzien dobry.

Kami kciuki za spotkanie zeby ten Twoj matolek cos zrozumial :tak:

Lux kochana super ze test taki piekny :tak:

No i nie pamietam co mialam jeszcze napisac

Ahhhha Julia ja tez tak czasem mialam bylam z tym u ginki to powiedziala ze organizm moze oczyszczac sie jeszcze po @ i ze wszystko jest ok.Moze u Ciebie jest tak samo.Jak Cie to niepokoi to skocz na wizyte,bedziesz troche spokojniejsza,bo przyczyn moze byc kilka ale moze sie okazac ze wszystko jest w porzadku a to taki jednorazowy wybryk organizmu

Milego dnia kobietki

Ostatnia edycja:
reklama
hejka :)
zrobiłam w dosie tego Jonasa i wyszło mi, że w marcu miałam dzień płodny w poniedziałek (wypadł mi na zakończoną @) a kolejny dopiero 1 kwietnia :p kiedy to wg mnie znowu będę ledwo po @. W lutym nie było płodnego dnia w ogóle.

Do góry