reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
"Ze statystyk różnych klinik położniczych na świecie wynika, że najwięcej dzieci przychodzi na świat około pełni księżyca, w drugiej zaś kolejności w okolicy nowiu. U wszystkich dziewczynek, które rodzą się w tych dwóch fazach Księżyca, dni płodne w cyklu "księżycowym" pojawiają się znów około pełni albo nowiu. Bardzo możliwe, że i ten rytm stanowi pewną naturalną prawidłowość, od której człowiek w znacznym stopniu się oddalił."

tu można sprawdzić jaka była faza Księżyca kiedy się rodziłyśmy, wynika z niej że ja się urodziłam blisko pełni. No ale i wczoraj była pełnia. A ja mężowi dałam spokój :/ yh ale może to jeszcze obowiązuje ;)))

Fazy Księżyca

to tyle nowinek, ja uciekam bo dzisiaj w robocie mamy dzień kobiet ;)

Ostatnia edycja:
Lux,

A to nie ma co płakać, że się ma super owu :D
Świetna to wiadomość. Oby jak najszybciej się wam udało :)

Może będziesz grudniową mamusią ;) kto to wie...

Powodzenia!

Witajcie. Mi już zapalenie całkiem przeszło, od razu się lepiej czuje :-) weekend przed nami bez studiów w końcu :-) zrobie dziś test owulacyjny po powrocie do domu

Dzień dobry

Kasik a jakie autko ci kupił ?

Lux super ze testy wychodzą pozytywne ,udanego cyklu ;-)

Kami mam nadzieje ze dojdziecie do porozumienia ,jak samopoczucie ?

Julka w końcu odzyjesz a test zrób ,jestem ciekawa jak wyjdzie

Olcia ,Balladyna witajcie

Chyba o nikim nie zapomnialam mam nadzieje .Dzisiaj najstarszy syn w domu bo ma inset day a ja zastanawiam sie co na obiad zrobic

Lux,

Głupie nie głupie to zapewne wina hormonów [emoji14] [emoji14]

Edyta,

Czuje się świetnie :) troszkę mdłości od rana postraszyly, ale zjadłam kanapkę i jest lepiej :)

Za to wieczorami szybko jestem wypompowana :( ale to już chyba taki urok pierwszego trymestru ;);) w drugim będzie lepiej mam nadzieje

reklama
Do góry