reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Mruva ja przeważnie na pęcherz biorę urofuragine, jak stosunkowo wcześnie wezme (tzn od razu przy pierwszym objawie)to dość szybko tez mi przechodzi.

Luxi no to oby tak jak przyjemnie tak i owocnie sie okazalo ;)

Edyta ja jak tylko czuje ze zaczyna mnie piec, biorę zuravit albo jakakolwiek tabletkę z żurawina. Pomaga po jednej tabletce.

Ja mam ograniczony dostep do leków ,furagine sprzedają w pl sklepie a ten zuravit musialabym zamówić w aptece internetowej ,jak Narazie nic mnie nie piecze tylko mam parcie na pecherz;-)

Hej laski, melduję się po cudownej nocy :)

Witaj kochana widać ze Humorek dopisuje :-)

Hej dziewczyny :) poranna kawa zaliczona , temperatura spada i powoli @ się zbliża. Chociaż szyjka dziwnie nisko i zamknięta. Pewnie się podniesie ;/ pewnie jutro koleżanka mnie nawiedzi :)
No cóż :)

Dziewczynki,
co sądzicie o planowaniu płci dziecka? Znacie jakieś "sprawdzone metody" na to?
Czytalam cos o tym, ze na chłopczyka to trzeba w dniu owulacji bzyku bzyku i to w określonej pozycji, natomiast na dziewczynke 4 dni przed spodziewana owu i w innej pozycji. Co o tym myślicie?
A i jeszcze jest taki kalendarzyk z rozpisanymi miesiącami i latami życia kobiety i zaznaczone jest w którym miesiącu wieksze prawdopodobienstwo chlopca a w którym kobitki. Nie wiem na ile to wiarygodne dane, a zarówno ja, jak i mój bysmy bardzo chcieli pierwszego chopoka :)

Dzień dobry, dzień dobry B-)

Lux to przybij piąteczke w :laugh2:

Kamiiiiii odezwij się do Nas ;(
Jak w pracy?

Anulka mam nadzieje ze jednak @ wstrętna nie przyjdzie

Ten kalendarz to chinski.
Ja tez na poczatku myslalam o planowaniu, ale ja poprostu bym chciala zajsc. Moze byc tak, ze bzykasz sie codziennie i dochodzi plemnik warunkujacy plec meska i nie jest wpuszczany lub jest za slaby i wtedy dochodzi sobie powoli silny zenski i juz. Tyle kobiet co to robilo i ma dziewczynke, ze nie chce mi sie liczyc i co los da to bede szczesliwa

reklama
Mam pytanie do mierzacych tempke. Bo ostatnio jak zaczęłam mierzyć to miałam 35,5. Pomyślałam że termometr zepsuty, wiec kupiłam nowy (oba elektroniczne). A ten nowy dziad wczoraj kontrolne wieczorem miałam 36,1. A dzisiaj po obudzeniu (min 3 godziny ciągle snu bylo) miałam znowu 35.5. Czy to normalna temperatura? Zawsze myślałam że minimum to te 36.6 albo w tej granicy. Zresztą nie kojarzę, żebym kiedyś wcześniej miała ja tak niska.

Do góry