reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja tez mialam lozysko przodujace centealnie mlody urodzil sie w 34 tyg bo mi sie odkleilo idostatalam krwotoku wewnetrzego i do tego mialam na koniec peknieta macice. U ciebie obeszlo sie bez problemow?

Claudia ledwo mnie odratowali bo podczas cc lekarz przeciął mi główną tętnicę ,straciłam 4,5 litra krwi przez błąd lekarza

Zuzka apropo tych perfum to one nazwy nie maja tylko numerki. Moje ulubione to fm 183.

Claudia to faktycznie ciężki, przedwczesny poród.

Gaga dobrze, ze sie wyjasnilo i dobrze ze okazało sie, ze lekarz sympatyczny. Musisz porobic te badania wszystkie i okaze sie wtedy.

Ale mialyscie przejsca, oby kolejan ciaza byla bezproblemowa.
A ja przed chwila weszlam na inny watek i poprostu sie oburzylam, rodzice maja 16 letnia corke uzalezniona od narkotykow i chca sie jej pozbyc tzn praw rodzicielskich, poprostu pozbyc sie klopotu, masakra jacy ludzie potrafia byc przeciez sami musieli wychowawczo zawinic skoro wpadla w nalog a teraz chca sie jej pozbyc

Ale mialyscie przejsca, oby kolejan ciaza byla bezproblemowa.
A ja przed chwila weszlam na inny watek i poprostu sie oburzylam, rodzice maja 16 letnia corke uzalezniona od narkotykow i chca sie jej pozbyc tzn praw rodzicielskich, poprostu pozbyc sie klopotu, masakra jacy ludzie potrafia byc przeciez sami musieli wychowawczo zawinic skoro wpadla w nalog a teraz chca sie jej pozbyc

To faktycznie totalnie oburzające.. przeciez to ich corka a i na dodatek chora, uzależniona a oni zamiast jej pomoc i wyciągnac ją z tego bagna to chcą sie "jej pozbyc".. tak najłatwiej ;/ ech..

Tez zmykam spac dobranoc wszystkim :))

reklama
Do góry