reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Zuza dzieki i oby w końcu zaciazyc Haha

Nie rozumiem takich rodziców ,nie powiem ze z nastolatkami jest łatwo bo sama go mam i czasami mam dosc ale co poradzę taki wiek ,przejdzie ...staram sie aby moje dzieci obracaly sie w odpowiednim towarzystwie ,albo koledzy przychodzą do nas albo moje dzieciaki do nich chodza pod warunkiem ze rodzice są wdomu ,tak w razie czego aby głupoty im po głowie nie chodziły ,bo w tym wieku o to nie trudno .Ale zeby pozbywać sie dziecka jak pojawi sie problem hmmm to trochę niedojrzałe i samolubne
Dobranoc Zuza miłych snów

reklama
O matko kochana.. to masakra.. na szczęście ze odratowali jednak ;/

Kasik do dziś dnia pamietam tamten dzień ,maz byl przy mnie i widział jak krew ze mnie tryskala ,oni tymi swoimi gazami próbowali tamowac krwotok a pozniej te gazy wyzymali do specjalnej maszyny odzyskujacej krew cell cever czy jakos tak i po oczyszczeniu krwi wprowadzano do krwioobiegu ,to tak w skrócie

Nie znam tematu alw zycie z uzalezniona osoba jest ciezkie w pewnej chwili stajeszmsie bezsilna.

Jeszcze jest za wczesnie zeby wiedziec jak bedzie przebiegala ta ciaza ale lekarz mi powiedzial ze takie lozyska to nie jest jakas predyspozycja genetyczna tak sie czasami dzieje i tyle i ta moze byc calkowicie zdrowa.

No jantez sporo krwi strcilam i dlugo walczyli o macice bo gdyby sie nie obkurczyla to by mi wycieli ale dzieki mojemu lekarzowi zrobili wszystko zebym mogla miec jwszcze dzieci.

W poprzedniej ciazy mimo ze byla zagrozona to jakos sie tak nie stresowalam a teraz jak przeczytalam wasze historie o poronieniach , ciazach biochemicznych, pustych jajach to jak na szpilkach czekam na pt wizyte u lakarza. Niby sie mowi ze nienczytaj tule nie mysl o tym ale kurcze wiedzac ze to was spotkalo to sie stalo takie realne a nie statystyczne

Claudia ja jestem po cieciach i jest duze prawdopodobieństwo ze jak zajde w ciaze to znowu bede miala łożysko przodujace ,bo mam zrosty ,a za ciebie bede trzymać kciuki aby twoja ciąża była usadowiona na tylnej ścianie tak jak byc powinno ,bo wiem jak to jest stresowac sie i zyc w strachu cale 9 miesięcy

Kasik do dziś dnia pamietam tamten dzień ,maz byl przy mnie i widział jak krew ze mnie tryskala ,oni tymi swoimi gazami próbowali tamowac krwotok a pozniej te gazy wyzymali do specjalnej maszyny odzyskujacej krew cell cever czy jakos tak i po oczyszczeniu krwi wprowadzano do krwioobiegu ,to tak w skrócie

Ojej no to na prawde przez glupi błąd moglas stracić życie, pewnie nigdy tego nie zapomnisz. Dawno to bylo?

Do nas w kwietniu przylatuje tesciowa bardzo sie Ciesze bo to fajna babeczka ,chyba jutro maz bedzie bukowal bilety wiec dokladnie bedzie wiadomo kiedy Aaa i tesciowa mówi ze Narazie w jedna stronę :-) a moze sie jej u nas spodoba to troszkę z nami pomieszka ...zobaczymy :-)

Ale mialyscie przejścia dziewczyny masakra obu teraz było wszystko cacy

Co do bety w uk to nie jest to badanie standardowe , robią tylko w przypadku wątpliwości ci do ciazy i możliwości złego rozwoju ( inf z źrodła - szwagierka dopiero urodziła)

Edyta ja jak tylko czuje ze zaczyna mnie piec, biorę zuravit albo jakakolwiek tabletkę z żurawina. Pomaga po jednej tabletce.

reklama
Do góry