reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dziewczyny ponawiam pytanie: Mam pytanie do mierzacych tempke. Bo ostatnio jak zaczęłam mierzyć to miałam 35,5. Pomyślałam że termometr zepsuty, wiec kupiłam nowy (oba elektroniczne). A ten nowy dziad wczoraj kontrolne wieczorem miałam 36,1. A dzisiaj po obudzeniu (min 3 godziny ciągle snu bylo) miałam znowu 35.5. Czy to normalna temperatura? Zawsze myślałam że minimum to te 36.6 albo w tej granicy. Zresztą nie kojarzę, żebym kiedyś wcześniej miała ja tak niska.

A gdzie mierzysz? Nie mierz wieczorem. Zawsze jest wyższa. I tak to normalne :)
Każdy ma swoją jakąś temp
A może jesteś osłabiona albo przeziebiona? Ja zwykle mam kolo 36.3 ale zdążą się w spadku 36.13. A po skoku to 36.6 nigdy nie miałam 37 :) najwyżej 36.7 taka nasz uroda :)
Wykres każdej kobiety jest inny. Jak pomierzysz jakiś czas zaczniesz to rozgryzac. A nie masz term z dwoma miejscami po przecinku?

Anulka taki zwykły elektroniczny mam. Mierzylam pod pachą i w ustach tez testowalam. Faktycznie zobaczę później jak się będzie zmieniać.

Dzień dobry ;)

Mruva na początku cyklu zdarza się niska temperatura bo jesteś po okresie i dużo krwi z Ciebie uszło i organizm jest ciut osłabiony :p ja też czasem mam poniżej 36 ;)

reklama
Mruva ale pod pachą nie mierz. W ustach albo w pochwie.
To może kup taki z dwoma miejscami? Ja kupiłam w rossmanie za 10 zł :)

Do góry