reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

W Polsce kobieta w ciazy ma lepsza opieke i moze czuc sie bezpieczniej a tutaj dokladnie tak jak napisalas decyduje natura w wiekszosci przypadkow, ciaze prowadzi polozna , w tym czasie 2 scany i cala opieka.
Ja sugeruje sie wsazowkami mojej ginki z Polski, teraz bede na Wielkanoc w kraju i chciala bym zeby do tego czasu sie juz cos zadzialo a tu nie che

reklama
Strasznie trace cierpliwosc do mlodego i ciagle po nim krzycze a pozniej az mi sie plakac chce ze taka niedobra jestem ale on tak rozrabia i nie slucha co sie do niego mowi

Moja kolezanka mieszka w angli jest w 14 tyg ciazy ale chodzi normalnie co miesiac do polskiego ginekoloa prywatnie , powiedziala ze za dlugo starala sie o dziecko zeby twraz pozostawic to naturze

Masz racje duzo Polek tak robi ale ja jestem zdana na system, tu w okolicy nie ma Polaka gina i za daleki dojazd wszystko skomplikowane, dodatkowo ten moj maluch, w kazdym razie bedzie dobrze zyby tylko zdrowo zaskoczyc

Dziewczyny tak z innej beczki czy mozna jakos ustalić w aplikacj zeby przychodziło powiadomienie o nowym wpisie?

Ja na opiekę w czasie ciazy nie narzekalam ,co miesiąc scan bo ciąża zagrożona ,widziałam sie z lekarzem ze 2 razy ,do poloznej chodziłam co miesiąc ,jesli mi sie uda to teraz tez bede miala częste wizyty :tak:

A ja mam straszne parcie na pecherz ,Narazie nic mnie nie piecze ale obawiam sie ze bez furaginy sie nie ibędzie

reklama
W poprzednim cyklu bralam furagin przez 3 dni bo mnie pieklo a teraz nie piecze tylko bym latala do ubikacji co chwilę ,ale znając życie jutro dojdzie bol i furagin pójdzie w ruch :-(

Do góry