reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Julka jutro idz do lekarza z tym pecherzem jak masz goraczke to ci zurawina nie pomoze moze potrzebny bedzie antybiotyk

Tak dokładnie musi być stosunek 1 do 1,5 w górę. Tez miałam podejrzenie ale badania to wykluczyły. Nie leczone może być przyczyną problemów z zajściem w ciążę. Ja bym dodała do tego progesteron. I pamiętaj żeby lh, fsh i estriadol robić od 2 do 5 dnia cyklu

Tak dokładnie musi być stosunek 1 do 1,5 w górę. Tez miałam podejrzenie ale badania to wykluczyły. Nie leczone może być przyczyną problemów z zajściem w ciążę. Ja bym dodała do tego progesteron. I pamiętaj żeby lh, fsh i estriadol robić od 2 do 5 dnia cyklu
wiem wiem lakarz mi zwrócił na to uwagę
w ogóle musze Wam powiedziec ze jestem bardzo zadowolona z wizyty, chyba znalazłam naprawde świetnego lekarza

Zuzka zaczęłam dawkowac furagine, antybiotyk zażywalam 2 cykle temu i rozwlekł mi w czasie to zapalenie i niewiele pomógł.

Kamilowe wiem tylko ja wiedzialam o zmianach, oni tam sobie sami robia jak chca i nie mam o to pretensji, chodzi o podejscie od strony finansowej w razie ich wyprowadzki, my nie uzgadnialismy zmian, nawet kiedys jej wspominalam ze w razie czego zeby mnie informowala no ale nic ie mowili,
placa rzetelnie, sa spokojni, dobrze zyja z sasiadami i w miare zaufani wiec umowa jest na gebe i jakos sie krecie,
tylko nie wiem jak podejsc w przyszlosci do tych zmian jezei kobieta brdzie chciala jakies zwroty za zmiay,
zreszta zobaczymy jak to bedzie tylko tak podpytalam jak jest u was

My tez podnajmujemy mieszkanie i nasi lokatorzy wiedza ze mieszkanie ma zostac w podobnym stanie jak sie wprowadzili ze wszystkimi ruchomosciami czyli jesli byly szafki w kuchni i ona zmienila je na inne a tamtych sie pozbyla to musi w ramach tamtych zostawic swoje nowe. Jesli np polozy panele bez uzgodnienia z toba kosztow to ona za nie placi i ty jej nic nie zwracasz chyba ze wczesniej dogadalyscie sie inaczej. Z doswiadczenia wiem ze kiedy lokator sie wyprowadza badz przy zdaniu kluczy na miejscu bo potrafia naprawde wyniesc wszystko

Claudia wlasnie na poczatku byla podobna rozmowa ze mieszkanie przyjmuja w dobrym stanie i poprostu mieszkaja nie rozmawialismy o zadnych zmianach i o zadnych zmianach mnie nie informowali tylko moja mama zauwazylla przy odbiorze korespondencji.
Oni mieszkaj tam juz 3 lata wiec sie zadomowili i pewnie chca miec ladniej, jednak nie uzgadnialismy zadnych zmian, w kazdym razie dzieki za podpowiedz, sluszna rada tak podejde do sprawy.

Poza tym to nie moge wytrzymac tych kilku dni i chyba zrobie test znowu przed terminem @, chociaz sobie obiecalam ze poczekam

reklama
Idz zrob bete nie sikany jak jestes to nawet kilka dni przed miesiaczka ci pokaze a test to i apo terminie moze sie nie pokazac

Do góry