reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Edyta to wy uwazajcie na siebie bo moze w waszym rejonie grasuje morderca, szczegolnie wieczorem jest niebezpiecznie, w UK jest tyle ludzi z calego swiata

Boże Edzia, jak śliczna dziewczyna! Bardzo współczuję jej rodzicom. Świat schodzi na psy :(

z niedzieli na poniedzialek krazyl helikopter nad naszym blokiem ,czasami lataja ale tamtej nocy to ze 2 godz latali i juz wiem dlaczego :-( na poczatku mysleli ze to rodzina ma cos wspolnego z jej zaginieciem,mowiono tez ze Rebbeca poklucila sie z matka i uciekla z domu ,mysleli ze wyjechala za granice a tu takie kwiatki

Zuzka ostatnio moj syn przyszedl ze szkoly i mowi ze policja u nich byla bo jedna kolezanka poszla z druga do parku i zaczely sie klucic i jedna z nich wyciagnela noz i ja ugodzila tym nozem ,cale szczescie tej poszkodowanej nic sie nie stalo ale kurcze dziewczyna miala 14 lat :szok: i pusc teraz dziecko gdzies z kolegami :eek:

A ta wasza dzielnica jest bezpieczna?
Ja tez mieszkam w UK w okolicach Londynu takie male miateczko ale u nas spokojnie wiekszosc to biali Anglicy

A ta wasza dzielnica jest bezpieczna?
Ja tez mieszkam w UK w okolicach Londynu takie male miateczko ale u nas spokojnie wiekszosc to biali Anglicy

Nasza jest bezpieczna malo przestepstw jest ale st.george ,barton hill,lub knowle nie zaciekawe jest ,a easton nalezy do muzulmanow

no dobrze ;) To oficjalnie mogę powiedzieć, że jestem w ciąży ;) Dziś zrobiłam beta Hcg i wyszła piękna około 4 tygodniowa ciąża ;) także rozwiązanie pewnie w listopadzie ;) według kalkulatora internetowego 11.11 ma być rozwiązanie ;) Byłby to cudowny prezent dla mojego taty ;) bo ma wtedy urodziny ;)

no dobrze ;) To oficjalnie mogę powiedzieć, że jestem w ciąży ;) Dziś zrobiłam beta Hcg i wyszła piękna około 4 tygodniowa ciąża ;) także rozwiązanie pewnie w listopadzie ;) według kalkulatora internetowego 11.11 ma być rozwiązanie ;) Byłby to cudowny prezent dla mojego taty ;) bo ma wtedy urodziny ;)

super :tak::tak::tak:

reklama

Gratuluje cudowne wiadomosci :-)

Do góry