reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Oczywiscie ze to najwazniejsz ale po cichu licze ze bede miala starszego synka i mlodsza panienke :-) chociaz wydaje mi sie ze moj to chodzaca produkcja chlopakow :-)

witajcie;-) u mnie owu idzie bo jajnik napierdziela jak cholera
kami gratuluje pracy :-) co do chłopa brak słów:wściekła/y:ale myśle że gdzies niedaleko czeka na ciebie ten jedyny co potrafi docenic to co ma i co dałby się za ciebie pokroić,także głowa do góry

Ewelina, mam na 15, na pewno po wizycie się odezwę :-)

Dziękuję dziewczyny za kciuki ;-)

Kamilove ale się porobiło u Ciebie, mam nadzieje ze jakoś się po układa, najlepiej tak, by Gutka na tym nie ucierpiała :-(

Lux,

Jakoś nie przerazilo go widmo wyprowadzi. Powiedziałabym ze widziałam ze mu ulzylo. A to kasę na coś musiał spożytkować 2 tys to sporo

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Mam te prace!
Zaczynam juz od jutra. Mam od 7 do 15. Mój juz zabrał rzeczy pół godziny temu i usłyszałam tylko, że to wszystko moja wina. Żadnego przepraszam ni nic. Po 6latach związku on wszystko ma w dupie.

Ewel,

Ja nigdy nie miałam plamienia. Ale w ulotce luteiny jest chyba o tym wzmianka.

Lady,

Jak samopoczucie?

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Heh tylko tak faceci potrafia... A gdzie sie wyprowadzil? I tak wroci z podkulonym ogonem, zobaczysz!

reklama
Do góry