reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Lux,

Mam tak na trzy miesiące życia kasę w domu resztę ma lukasz na lokacie. Wiec to jego kasa. Ale jutro już idę do Leny i Tymona wiec juz zarabiam można powiedzieć wynajmem nie musze się przejmować. Gorzej, że nie mam samochodu :( i będę musiała umawiać się z sąsiadka na odbiór Leny. Bo rano będzie zawozic ja Alicja i dwa razy w tygodniu jej mąż zostawi mi samochód bym młoda przywiozła.

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

reklama
Lux,

Bo pewnie by się nie wydało ratę miał 80zl tygodniowo wiec może bym się nie skapla ja go aż tak nigdy nie rozliczalam :(

A zresztą ma teraz taki okres w pracy, że bym uwierzyła ze szef im wypłaty obciąl wiec miałby sprawę rozwiązana jakbym się doliczyla

kamilove, kontakty to ty mu ustal ale sądownie a nie potem dziecko bedzie czekać bo tatuś obiecał że przyjdzie a on da ciała, szkoda dzieci :) Wiem co mówie, troche już robie w tym fachu.

Wiecie ludzie roznie reaguja z zaskoczenia Kami da sobie troszke czasu i ochlon bo decyJe podejmowane w zlosci do niczego nie prowadza. Wywalilas go z domu jk wiekszosc facetow on zaskoczony zareagowal zloscia. Masz prace dasz sobie rade ochlon i zobaczysz co on zrobi. Nie lec jutro do sadu o ustalenie widzen czy wysokosci alimentow bo to za wczesnie moze bedzie tak ze w tydzien przemysli co zrobil przedstawi jakis calkiem zjadliwy plan dzialania i wszystko zakonczy sie szczesliwie czego wam z calego serca zycze. Mi tez wszyscy mowili ze mam przypadkiem do niego nie wracac ze pajac i nic wiecej ze on nic mi nie moze zaoferowac a jednak wbrew wszystkim jestem szczealiwa

reklama
Witajcie. Doktor powiedział mi ze wszystkie wyniki są super, że jestem gotowa do zaplodnienia haha. Trochę mam prolaktyne podwyzszona ale po tabletce nie wzrosła więcej niż 5 razy wiec jest to w porządku. Dostałam duphaston żeby mieć regularne okresy bo to był główny problem i jakieś witaminy które bardzo dobrze wspomagają prace jajników. Ciesze się :-)

Do góry