reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Dziękuję, Lux, dobrze. Ale czytam co się dzieje u Ciebie i Kamilove i tak mi jakoś smutno, że tak nic się nie układa.
Jutro mam wizytę u giną, trzymajcie kciuki!

reklama
Mam te prace!
Zaczynam juz od jutra. Mam od 7 do 15. Mój juz zabrał rzeczy pół godziny temu i usłyszałam tylko, że to wszystko moja wina. Żadnego przepraszam ni nic. Po 6latach związku on wszystko ma w dupie.

Ewel,

Ja nigdy nie miałam plamienia. Ale w ulotce luteiny jest chyba o tym wzmianka.

Lady,

Jak samopoczucie?

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Jeju wlasnie spalam z moim dzieckiem prawie 3 godziny i dalej jestem padnieta on mi teraz bedzie biegal do polnocy. Ta pogoda mnie dobija. Kurde nie moge sie juz doczekac jutrzejszych wynikow i pt wizyty chce miec potwierdzenie ze wszystko ok. Kurde chcialabym teraz dziewczyke chociaz moj mlody chce braciszka

Kami o kurde ,powiedzial ze to przez Ciebie :szok: nie mial na kogo zwalic to na ciebie wszystko poszlo ,jejku co za gosc :wściekła/y: za to bardzo sie ciesze ze dostalas prace ,chociaz jedna dobra wiadomosc

Lady kochana dziękuję i trzymam kciuki za jutro. Na która wizyta?

Kamilove i Lady wlasnie czytalam ulotke Luteiny ale nie ma nic o plamieniach.... Kami Kochana to rozstanie u Ciebie na dobre?

Kamilove trzymam kciuki ze sie opamoeta macie 2 dzieci i przydalo bysie zeby otworzyl oczy tak jak mowilam na mojego pomoglo (chyba :-) ) mam nadzieje ze twoj tez sie zmieni. Jak to jest ze my wraz z urodzeniem dIecka musimy dostac pakiet dorosla i wiedziecco z czym sie je a oni musza miec czas zebyrzywyknac do sytuacji

Jeju wlasnie spalam z moim dzieckiem prawie 3 godziny i dalej jestem padnieta on mi teraz bedzie biegal do polnocy. Ta pogoda mnie dobija. Kurde nie moge sie juz doczekac jutrzejszych wynikow i pt wizyty chce miec potwierdzenie ze wszystko ok. Kurde chcialabym teraz dziewczyke chociaz moj mlody chce braciszka
wazne, zeby zdrowe bylo ;)

reklama
Edyta,

I dodał ze w ciągu dwóch tygodni skontaktuje się by ustalić kiedy będzie młoda widywal :(

W dupie on to wszystko ma. Wielce mu się nie podoba ze nie chciałam dobrego tv zmieniać na kolejny i nie rozpieprzam kasy na prawo i lewo. Bo przecież on by sobie Xboxa kupił, telewizor, kolejny telefon a leki ciuchy dla guci to nie ważne ważne ze on by miał to co aktualnie chce. Tak się nie da żyć. No tak my mamy taką kasę ze przecież mogę ze 2tys wydać miesięcznie mieszkać pod mostem i zebrać za chlebem. Taki on ma rozum.

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Do góry