reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

ehh te teściowe :-prozumiem cię gaga bo my z teściami też mieszkaliśmy po ślubie i w sumie to do lipca zeszłego a teraz jesteśmy od nich 1050km dzięki Bogu :-D a wy staracie się o dzidziusia i potem też będziecie z nimi mieszkać? czy macie jakieś plany na coś swojego?

chyba sobie machnę taką zupkę :D a co tam dokładnie się daje jeszcze?

reklama
Renia tak staramy się. no z nimi tu żadnej normalnej przyszłości nie mamy, juz nie możemy tu wytrzymac ale na szczęście za jakieś dwa miesiące idziemy na swoje :)

Julka daj znac po wizycie

Gaga moja mama gotowala" flaki "z kurczakow ,tez sa dobre ale ja wole tradycyjne ,zjadlam cala flaczarke i 3 kromki chleba,jestem pelna :zawstydzona/y:

Lux bo przewaznie dzieci nie chca jesc flakow ,ja pierwszy raz zjadlam flaki na moim pierwszym slubie ,wczesniej nie moglam sie przemoc aby je zjesc a teraz zajadam sie nimi,jak to gusta moga sie czlowiekowi zmienic :-D

Julka daj znac po wizycie

Gaga moja mama gotowala" flaki "z kurczakow ,tez sa dobre ale ja wole tradycyjne ,zjadlam cala flaczarke i 3 kromki chleba,jestem pelna :zawstydzona/y:

Lux bo przewaznie dzieci nie chca jesc flakow ,ja pierwszy raz zjadlam flaki na moim pierwszym slubie ,wczesniej nie moglam sie przemoc aby je zjesc a teraz zajadam sie nimi,jak to gusta moga sie czlowiekowi zmienic :-D
zacznijmy od tego, ze one 90% rzeczy nie chca jesc :wściekła/y:

Ewelina, wprawdzie nie do mnie pytanie ale odpowiem, że ja mam duphaston i na ulotce jest napisane, ze on może powodować plamienia. Może na ulotce luteiny tez jest cos napisane?
W każdym razie trzymam kciuki żeby to było co innego, bo to chyba właśnie ten czas? &&&&

reklama
Do góry