reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Dzień dobry:). No to dziś już nie mam wątpliwości, 4 pozytywne testy:) ..:)

Załączniki

• 1425275268423.jpg
    1425275268423.jpg
    6,1 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Hej dziewczyny :) wyszykowalam synka, pije sobie teraz kawkę chwila relaksu i trzeba pisać drugi rozdział pracy :)

Agapa gratuluję :)

Agapa serdeczne gratulacje :) niech maleństwo rośnie zdrowo.

Luxi.. powodzenia w pracy, trzymam kciukasy ;)

U mnie tez w pracy nie za kolorowo. Pracuje w prywatnej placówce i właściciel narzeka, ze slabo to idzie i rozważa opcje zamknięcia ;/ mam nadzieję, ze do tego nie dojdzie i jakos pójdzie to do przodu, bo w innym razie ciężko mi bedzie jakąś robote znaleść.

Co do tematu teściowych, to ja na swoja póki co nie narzekam (moze za krótko po ślubie jestesmy), tez dzwoni do synusia, ale na szczęście nie az tak często ;p ale mamy na teściowa bym nie zamieniła, dlatego z mężem póki co mieszkamy z moimi rodzicami ;D
A co z teściami? Tak sie przyjęło, ze przeważnie to na teściowe sie narzeka a nie na teściów ;P

Ciężki dzien przede mną.. mama ma dzisiaj operacje -udrożnienie tętnic szyjnych :( Mam nadzieję, ze wszystko sie pozytywnie ułoży... trzymajcie kciuki..

Miłego dnia życzę i zmykam do pracy :*

witajcie :)
graytuluję kreseczek :) Niech "lokatorzy" zdrowo rosną :)
ja mam jutro termin @ test 10 w sobotę ujemny, objawy po odstawieniu lutki zniknęły jak ręką odjął więc tylko patrzeć jak przylezie wredota jedna oby tylko o czasie...
Ja muszę lecieć bo mam ludzi umówionych...
Buziole

reklama
Aga, gratuluję kresek!

Dziewczyny ja nie wiem co myśleć. .. 4 dzień spóźnienia @. 4 negatywne testy. Cycki już mnie przestały boleć. Brzuch teraz tylko trochę pobolewa. Nigdy mi się tyle okres nie spóźnial:(

Do góry