reklama
Póki co druga jest bardzo bladaale pojawila sieKinga też dwie kreski masz? O kurczę, to super! Gratuluję.
Aż mi głupio, że tak truje o tesciowej. Ale kim ona jest by za mnie decydować z kim mam się trzymać, do kogo chodzic i kogo prosić do mojego mieszkania?! To, że jej córka pozwala sobą rządzić nie znaczy, że i ja pozwolę! Aha i dowiedziałam się dziś, że nawet lepiej, że w ciążę zajść nie mogę, skoro ona już jedna wnuczkę ma i starczy
reakcji Tomka chyba opisywać nie muszę.
Aż mi głupio, że tak truje o tesciowej. Ale kim ona jest by za mnie decydować z kim mam się trzymać, do kogo chodzic i kogo prosić do mojego mieszkania?! To, że jej córka pozwala sobą rządzić nie znaczy, że i ja pozwolę! Aha i dowiedziałam się dziś, że nawet lepiej, że w ciążę zajść nie mogę, skoro ona już jedna wnuczkę ma i starczyreakcji Tomka chyba opisywać nie muszę.
Sory za to co powiem ale co za krowa nooo.. Chyba bym jej w twarz dala za taki tekst.. Straszne i przykre.. A ta kobieta musi byc zgorzkniala i bardzo samolubna.
tak tez mysleKinga kreska to kreska! Będzie ciemniejsza![]()
Tak szybk? Myslisz?Kinga jutro rano już kreska będzie ciemniejsza![]()
Kinga a no teściowa sobie wrogów narobiła. Ja nie lubię połowy jej rodziny. A ona uważa, że mam ich lubić, bo ona tak chce i koniec. W ogole dużo by pisać :-/ a że ciąży nam nie życzy to wiem. Bo jak straciłam dziecko to średnio się przejęła.
reklama