reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Ja teraz ide az na koniec marca na wizytę ehh i już shizuję czy wszystko oki, matka wariatka ze mnie :D zaczynam już powoli wymyślać menu weselne heh macie jakieś pomysły na coś pysznego?

reklama
Co do menu to ciezko cos fajnego wymyslic ja bym dala kurczaka faszerowanego szpinakiem i feta ;) pyyycha :) a w ogole to niedawno sie do Was dołączylam i chyba przynioslyscie mi szczescie bo dzis na teacie pojawila sie blada druga kreska :) ale to 2 dni przed @ :) wiec za 2 dni powtorze test oby pojawila aoe druga mocniejsza kreseczka :)

heh no to super wiadomość :D ten kurczak brzmi super ale w ciąży sery typu feta mozzarella odpadają, a już i tak bedzie mi ślinka lecieć jak wejdzie na stół tatar :)

Co racja to racja :) to moze piers z suszonymi pomidorami zapiekana ze zwyklym zoltym serem? Tez genialne no i klasyka zrazy.. Albo troche nowoczesnie a'la zrazy z mielonego ;) tez fajne :)

wymyśliłam już właśnie na danie główne zrazy z ziemniakami i zestaw surówek, potem ok 19 30 strogonov, ok 22 00 szaszłyki i kurczak, moze i te piersi z suszonymi pomidorami ( brzmi mi to nieźle), o 23 00 tort i około północy żurek z jajkiem, bo barszcz z krokietem lubie ale niestety rzadko podają dobry krokiet, a poza tym na zimno cały czas na stołach sałatka greckai tradycyjna jarzynowa, schab ze śliwką w galarecie, jajka faszerowane ale jeszcze nie wiem czym heh jakiś śledzik, no i dla mnie odpada ale bedzie deska serów, mozzarella z pomidorami i tatar plus oczywiście stół wiejski i ryby wędzone bo moj narzeczony jest specjalistą od wędzenia więc bedzie w opór :D

może w marcu wszystkie zafasolkujemy ale byłoby super :-)mój tez ma urodziny w kwietniu wiec nie musiałbym myśleć nad prezentem heh jakby się udało..ja lece wykapac synusia,zrobic kolacje i do łóżeczka może cos obejrze i spac bo rano do pracy:tak:

Wreszcie wolny wieczór goście pojechali ich córeczka 14 miesięczna tak tańczy he słodka ale za to jaki miałam brurdel lustro wymazane chrupki na półce pod stolikiem wszędzie resztki jedzenia na podłodze he zabawek full he jak ja to kiedyś zniose bede musiała się przyzwyczaić:)))

reklama
Ewel, ale po takim dziecku to przyjemność sprzątać :) ja nadal mam humor do dupy za przeproszeniem. Trochę łez wylałam przez teściowa i dochodzę do siebie.

Do góry