reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

a do mnie przyszedł dzis okres po raz drugi .......za;ało mnie dzis mega . Poprzedni trwał 9 dni i zakonczył się wczoraj....
jakas masakra, ide jutro koniecznie do lekarza bo nie wiem o co tu chodzi.... ale ciąża cyba ykluczona????masakra jakas....

reklama
karola mówiłam ci że zbyt wcześnie lekarz nic nie stwierdzi, poczekaj kilka dni i powtórz test, a do lekarza to tak 6-7tyg iść najlepiej bo wczesniej nie ma to sensu, ja poszłam w 6tyg i 6 dniu to już było serducho ale karte ciąży założyli mi dopiero 2tyg później.
kotek mi to wygląda na jakieś mięśniaki, do lekarza koniecznie.

Natalia,

A mi lekarz kartę założy juz na kolejnej wizycie jeżeli będzie serduszko. Czyli 11.03 będę wtedy 6t 6d także to różnie bywa. Jeżeli zdazaly się poronienia czy były problemy z zajściem to ja jednak szła bym jak najszybciej :)

Ale każda robi jak uważa :tak:

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

ale dziewczyny na poczatku grudna byłam na usg po po pobieranej tkance na szyjce macicy do badania, szystko było ok to mozliwe w tak krótkim czasie pojawiło by sie cos nowego?

Mam dość, naprawdę mam dość :( byliśmy jednak na urodzinach u szwagierki. Teściowa obrażona, że dlaczego wczoraj nas nie było. Mówię, że już rano byłam umówiona z koleżanka, a z Edyta się umówiłam na dziś czyli na niedzielę. No i wykład dostałam, że miałam być wczoraj itp. Że co, że koleżanka ważniejsza? A ja mówię, a co żal ci dupe ściska, bo ta koleżanka była Twoja sąsiadka a teraz nawet do niej nie pójdziesz?! A druga sprawa-wczoraj był brat tesciowej z żona. Nie lubię ich, wiem, że źle o nas mówią i w ogole oni dużo palą a ja zaraz dostaje duszacy kaszel od dymu i siedzieć z nimi nie lubię. Tomek zresztą też. No i jazda wyszła, bo wtrącił się facet szwagierki, że tam tylko hałas teściowa robi o nic i chce zabrać Edyte stamtąd, bo ma dosyć itp. Teściowa obrażona na wszystkich. Mam to gdzieś. Człowiek chce dobrze! Stara się jak może, na zakupy wozi a ona się tak zachowuje.

reklama
Kotek kurcze nie dobrze ze tak krwawisz ,powodów krwawienia moze byc kilka takze koniecznie znajdź giną który ma w gabinecie usg

Do góry