reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Zapomniałam-robiłam rano test owu. Kreska ciut ciemniejsza. Czekam aż będzie idealnie ciemna.

ja w poprzednim cyklu robiłam to ta druga była blada i dopiero po 2 dniach była mocna,mocniejsza niż ta kontrolna w tym cyklu nie będę używac,jestem przed owu ale staranka wczoraj już były i jestem nastawiona ze jak się uda to super jak nie to tez przeżyje,teraz sezon w pracy mi się zacznie sporo nadgodzin wiec kasy troszkę wpadnie wiec chciałabym jeszcze do maja popracować,dokończyc remonty i żeby najpóźniej do czerwca zajść:-)

reklama
Lux,

A jakby inaczej :D juz po piątej było rzygi :(

A i Ciebie jak? Jak ogólnie się czujesz? Kiedy teraz do pracy idziesz? ;)

Agapa,

Lepiej poczekaj z info bo to może być cholera kreska ewaporacyjna :( ale trzymamy kciuki!

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Madzia przykro mi :( No to bedziemy razem w marcu zachodzic w ciaze bo ja tez nie licze na cud w tym cyklu :) Zaczynamy brac wiesiola i to bedzie nasz miesiac :*

Agapa powodzenia! :)

Witajcie dziewczyny w niedzielny poranek u nas za oknem mile sloneczko.
U mnie do @ jeszcze bardzo dlugo, nie bede testowac 4 marca bo to bedzie za wczesnie zapomnialam ze przeciez luty to krotki miesiac i cos zle policzylam
W kazdym razie troche jestem pozytywnie nastawiona bo od wczoraj pobolewaja mie piersia a zazwyczaj mam tak przed okresem tym razem do okresu jeszcze dlugo, no chyba ze to po duphastonie

kami na pocieszenie ci powiem że ja od poniedziałku ani razu nie żygałam, mdłosci owszem są ale to już w porównaniu do tego co było w 6-8tyg to bajka poprostu :D już niedługo i ty poczujesz sie lepiej :)

reklama
Nati,

Ja się boję, że będzie tak jak z córką a z nią do 5msc rzygalam :(:(

Po pierwszym trymestrze wcale nie było lepiej, a wręcz gorzej :/

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Do góry