reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Cześć dziewczęta, i rozpoczynamy nowy miesiąc :) może bardziej owocny co dla poniektórych ;)

mojej sąsiadki córka ma problem z cera w sumie to miała już jest ok- pełno trądzia i aż takie jakby blizny poi nich miała,kazdy się z niej śmiał chodzili po lekarzach i nic niepomagało,na jakieś takie kosmetyki oczyszczające np.z Garniera miałą uczulenie to nie mogła i gdzięś byli i polecono im taką maske która samemu się robi wiem ze czosenek,troszke spirytusu ale nie wiem dokładnie czy coś jeszcze i tylko to jej pomaga i ani jednego tradzika niema:-)

Monia a miałabyś możliwość dowiedzieć się dokładnie z czego jest ta maseczka i w jakich ilościach się dodaje składniki? Może bym i ja spróbowała, bo masakra ;p jeszcze z fluidem to w miare tragedii nie ma, ale po zmyciu makijażu - nie mogę na siebie patrzeć ;/

reklama
Cześć dziewczęta, i rozpoczynamy nowy miesiąc :) może bardziej owocny co dla poniektórych ;)

Monia a miałabyś możliwość dowiedzieć się dokładnie z czego jest ta maseczka i w jakich ilościach się dodaje składniki? Może bym i ja spróbowała, bo masakra ;p jeszcze z fluidem to w miare tragedii nie ma, ale po zmyciu makijażu - nie mogę na siebie patrzeć ;/

oki,spróbuje się dowiedziec:tak:

Nie wiem czy to mi się wydaje ale od kilku dni mam zupełnie inny ból piersi, inny ból brzucha-bardziej klujące I ciągnące jajniki niż ból na okres, pojawiła się kilka razy zgaga-której nigdy nie miałam. Ale to może po prostu zbieg okoliczności. Najbardziej zaczął zastanawiać mnie wykres, po owu wzrósł, potem jednodniowy spadek jakby dołek implantacyjnyI wzrost temp jeszcze większy niż po owu. Jutro powtórzę i zobaczymy:) mam nadzieję że za wcześnie tego nie zrobiłam:/

lece sprzątać żeby się wyrobić,bo to już 10 godzina:szok: potem do was zajrze

Dziewczyny które dostały @ tule mocno a te które mają tylko plamienia trzymam &&&& za II kreseczki:-)

Pkati,

Przykro mi, że @ przyszła :(
Dużo zdrówka życzę :*

Agapa,

Powtórz test jutro albo we wtorek. Trzymam mocno kciuki ;)

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

reklama
Do góry