reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Też właśnie myślałam wybrać się do dermatologa, bo jak patrzę na siebie w lustrze to normalnie.. jak jakaś trędowata ;p oby tak było, że za jakiś czas to minie, bo normalnie.. najgorzej wkurza mnie to, że jak jakiś syf mi wywali to do póki go nie rozdrape to jestem "chora" :/ i potem tylko dzioby zostają.. ale to niestety silniejsze ode mnie ;D
A miesięcznica, hmm... wróciłam grubo po 21 z pracy, ale mimo wszystko z mężem frytek nie mogliśmy sobie odmówić, więc mniej więcej koło 22 opędzlowaliśmy miche frytów, położyliśmy się i oglądając Ranczo - zasnęliśmy..(oboje na rano do pracy) mega romantycznie, nie ma co :tak: Może dzisiaj się uda nadrobić ;))

I jakie plany na rocznicę? Ogólnie z mężem długo się znaliście przed ślubem?

mojej sąsiadki córka ma problem z cera w sumie to miała już jest ok- pełno trądzia i aż takie jakby blizny poi nich miała,kazdy się z niej śmiał chodzili po lekarzach i nic niepomagało,na jakieś takie kosmetyki oczyszczające np.z Garniera miałą uczulenie to nie mogła i gdzięś byli i polecono im taką maske która samemu się robi wiem ze czosenek,troszke spirytusu ale nie wiem dokładnie czy coś jeszcze i tylko to jej pomaga i ani jednego tradzika niema:-)

reklama
Hej dziewczyny

Majdaczek: wczoraj dostałam @ odstawilam progesteron i
Dostałam jeszcze pozniej nniz myslalam dlatego mysle zeby następna @ zapisać na12.04

Ale niewiem czy moge sie starać teraz jestem w szpitalu od piatku.mam problemy ze wzrokiem na jedno oko bardzo słabo widze i jestem
Na neurologi i mam duzo badań robionych..kortizon..mrt..punkcją lędźwiowa... Jak mi sie troszke wszystko ureguluje napewno tu zaglądnę. Zycze wam wszystkim
Wszystkiego dobrego i spełniania marzeń a jakiego wiecie same:);)[emoji8][emoji8]

Kasik wiesz jak to z lekarzami, albo antybiotyki albo właśnie pochodną wit. C, inne smarowidła badziewne to już ja między bajki wkładam, że pomagają. Więc teraz przy staraniu o dziecko chyba nie ma sposobu jak się leczyć. Mam nadzieję ze Ci się poprawi, ja się modlę żeby ta moja poprawa też była na dłużej.
My ślub braliśmy po prawie 4 latach znajomości. Najważniejsze to być razem w takie dni i uważam że takie właśnie zasypianie przy filmie też jest romantyczne :)))) nasza rocznica akurat wypadnie w weekend więc chciałabym gdzieś nawet blisko wyskoczyć, żeby pobyć tylko ze sobą. Ta pierwsza to taka jeszcze magiczna ;) bo pozniej to juz moze byc proza życia haha

ja z moim mężem znamy się 13lat,jesteśmy razem prawie 8lat będzie w pażdzierniku a po ślubię będzie 6 lat w grudniu(23grudnia braliśmy cywilny a pół roku później 18wrzesnia kościelny):-)

Pkati ojej, trzymaj się, przykro że masz taki problem. O staranka na pewno pytaj lekarzy. Lepiej odłożyć niż póxniej się martwić czy coś nie zaszkodziło a i pewnie stres masz. no i wiadomo jak to szpitale.. Życzę Ci zdrowka :-***

Dziewczyny!!! Chyba pojawił się minimalny cień cienia .. Ale to tylko pod odpowiednim
Kątem I sama nie mam pewności.. Miałam testować jutrO Ale coś mnie podkusilo. Jutro albo wtorek zatestuje jeszcze raz i wtedy dopiero beta. ..:).

reklama
Hello :)
Jak dziewczyny starania wczorajsze?? mam nadzieje żę owocne :)
U mnie niestety znowu jedna kreseczka :( niewiem o co chodzi a do gina dopiero we wtorek :( @ dalej niema już 7 dnień :( może to nie ciąża kurcze boje się i niewiem co się dzieje ze mną :(

A sałateczke szybką ja robie z kurczaka w kostke podsmażonego z pomidorkami cherry koktajlowymi lub daktylowymi przekrolonymi na połóki lub ćwiartki do tego ser żółty starty na dużych oczkach do tego sos jogurtowo czosnkowy.
lub z kurczakiem gotowanymi różyczkami brokułów orzechami włoskimi i sosikiem jogurt+ łyżka majonezu kieleckiego+ tzatziki ew. czosnek wyciśnięty :)

mmmniam,jakie smakołyki chyba zrobie tylko nie wiem kiedy może za 2tyg akurat synus ma urodzinki

Do góry