monii88
Fanka BB :)
Też właśnie myślałam wybrać się do dermatologa, bo jak patrzę na siebie w lustrze to normalnie.. jak jakaś trędowata ;p oby tak było, że za jakiś czas to minie, bo normalnie.. najgorzej wkurza mnie to, że jak jakiś syf mi wywali to do póki go nie rozdrape to jestem "chora" :/ i potem tylko dzioby zostają.. ale to niestety silniejsze ode mnie ;D
A miesięcznica, hmm... wróciłam grubo po 21 z pracy, ale mimo wszystko z mężem frytek nie mogliśmy sobie odmówić, więc mniej więcej koło 22 opędzlowaliśmy miche frytów, położyliśmy się i oglądając Ranczo - zasnęliśmy..(oboje na rano do pracy) mega romantycznie, nie ma coMoże dzisiaj się uda nadrobić
)
I jakie plany na rocznicę? Ogólnie z mężem długo się znaliście przed ślubem?
mojej sąsiadki córka ma problem z cera w sumie to miała już jest ok- pełno trądzia i aż takie jakby blizny poi nich miała,kazdy się z niej śmiał chodzili po lekarzach i nic niepomagało,na jakieś takie kosmetyki oczyszczające np.z Garniera miałą uczulenie to nie mogła i gdzięś byli i polecono im taką maske która samemu się robi wiem ze czosenek,troszke spirytusu ale nie wiem dokładnie czy coś jeszcze i tylko to jej pomaga i ani jednego tradzika niema:-)