reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Dzień dobry

U nas slonecznie i cieplo wiec pewnie cala rodzinka wybierzemy sie na jakis spaceros ale Narazie maz pojechał z Danielem i jednym synem na miasto

Dziewczyny co do wymiotow to tez wolalabym je miec i byc w ciazy ,lecz wiem ze teraz tak mówię Haha

Aga poczekaj do wtorku z testem ,beta rośnie co 48h tak wiec jeżli to ciąża to we wtorek kreska powinna byc ciemniejsza ;-)

Te dziewczyny co dostały @ tule mocno ,a za te co jutro beda testowac trzymam kciuki bo w końcu potrzeba nam dobrych wieści na naszym wateczku

reklama
a ja bym bardzo chciała w tym roku rodzić, żeby jeszcze mieć 28 lat :) potem drugie 30 lat i przed 30stka jestem gotowa :D i też mnie przraża te pobieranie krwi brrrr niecierpie

Hej :-)
U mnie dziś drugi skok temperatury. Ponownie pojawiła się większa ilość budyniowego śluzu. Jeżeli maksymalnie do wtorku nie pojawi się @ to w środę test.

Tak miewałam, na dwa, trzy dni przed @ skok temperatury i ten śluz.
Więc do 8 marca czekać nie muszę.

Dla wszystkich bez wyjątku Miłego Dnia.

Mam nadzieje bo w środe jade na szkolenie dwudniowe :p

Powiedzcie mi z tą beta jak zrobie ja w poniedziałek to musze w środe powtórzyć?

Karola, ja nie jestem zwolenniczką sprawdzania bety co drugi dzień. Bo może być tak, że ciąża będzie rozwijać się super a beta będzie wolno przyrastac i niepotrzebnie będziesz się martwić :) jeżeli lekarz zaleca badać ją co drugi dzień tak jak Kami robiła to co innego.

Ja z pierwszym nie zygalam i nie mialam mdlosci teraz tez zero objawow hmmmmm moze dlatego w ostatniej ciazy przytylam 32 kilo to napewno to a nie obrzarstwo hahah w tej juz mam wizyte u dietetyka bo sama nie poradze sobie zeby nie przytyc bo ja z tych co lubia podjadac caly dzien

reklama
Mam nadzieje bo w środe jade na szkolenie dwudniowe :p

Powiedzcie mi z tą beta jak zrobie ja w poniedziałek to musze w środe powtórzyć?
to zależy jaka beta wyjdzie Ci w poniedzialek co do powtorki to skonsultuj z ginem bo jesli bedzie oki to nie będzie takiej potrzeby,duzo tez zalezy id tego jaką mialaś przeszlosc położniczą

Do góry