reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
No to sporo ale ja potrafiłam mieć cykle ponad 40dniowe i testy negatywne heh a takie po 36-38 to już sie nawet przyzwyczaiłam do nich, po takim czasie to już testy powinny ci ładnie wychodzić, ja bym poczekała na wizytę, w końcu to już we wtorek :)

cześć dziewczyny, zaczynamy marzec
smiley-devil02.gif

Madziolinka :( szkoda
Nusia i Karola nono.. :)) Karola może owu się mocno opoźniła i to wczesna ciąża, z tymi testami to nie wiadomo. Ale jakby mi się tydzień spóźniała @ to bym już na rzęsach chodziła hehe, nie dziwie się że się denerwujesz.

reklama
dzień dobry wszystkim:-) ja dopiero niedawno wstałam,wypiłam kawusie i będę czytac wasz posty..potem masa sprzątania,prania itp.,obiadu dziś nie musze robic bo ide do szwagra na urodzinki wiec teściowa narobiła jedzonka..a wy co macie na obiad??

Do góry