reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Zuzka wtedy dostalam duphaston od lekarza...wiec chce napisac ze sie tak zdarza;-)

Ballaadyna no moja stanela w miejscu...sucho jest:/

Lady agnes ja mialam dostac @ za dwa dni...

Lux ale plamienie na rozowo? Czy brazowe? Bo ja mialam brazowe plamienie a teraz jest inne... no nic ranek pokaze co dalej bedzie sie dzialo! Ja tam nastawilam sie na @ a tu cisza...

Jak mi sie nie rozkreci to zrobie test w poniedzialek bo jutro rano dostalam wezwanie do pracy i juz niedam rady...

Ja mam tak samo :-) narazie braz i nic

reklama
uploadfromtaptalk1425165383879.png
Spijcie dobrze :)

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Załączniki

• uploadfromtaptalk1425165383879.png
    uploadfromtaptalk1425165383879.png
    2,8 KB · Wyświetleń: 76
Hej laski. Mielismy jechać do znajomych, ale Tomek znów ma katar. A tam są dzieci i musieliśmy to odwołać. Mielismy też iść na urodziny do jego siostry, ale ona późno wróci z pracy a Tomek jedzie na nocke. I nie wiem czy tam pójdziemy. Ale musimy jechać do miasta, więc będzie musiał ruszyć się z domu, bo sama z tymi zakupami się męczyć nie chce.

Witam z kawką.

Jeszcze tylko 2 miesiące i działamy! Jejku jak mi się chce!!!

Dziś mam ciąg dalszy urodzinowego świętowania. Macie pomysł na jakąś dobrą lekką sałatkę?

Skaba ja lubię robić sałatki i mam przepis na taka szybką. Smaze kuraka w kostkę pokrojonego z cebula. Kroje pekinke, dodaje pokrojonego ogórka kiszonego, kukurydze i robię sama sos czosnkowy. Mieszam i gotowe.

Hello :)
Jak dziewczyny starania wczorajsze?? mam nadzieje żę owocne :)
U mnie niestety znowu jedna kreseczka :( niewiem o co chodzi a do gina dopiero we wtorek :( @ dalej niema już 7 dnień :( może to nie ciąża kurcze boje się i niewiem co się dzieje ze mną :(

A sałateczke szybką ja robie z kurczaka w kostke podsmażonego z pomidorkami cherry koktajlowymi lub daktylowymi przekrolonymi na połóki lub ćwiartki do tego ser żółty starty na dużych oczkach do tego sos jogurtowo czosnkowy.
lub z kurczakiem gotowanymi różyczkami brokułów orzechami włoskimi i sosikiem jogurt+ łyżka majonezu kieleckiego+ tzatziki ew. czosnek wyciśnięty :)

reklama
Do góry