reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Jedno jest pewne że nic nie jest pewne heh, ja 31dc miała plamienie i gdybym wcześniej nie miała testu pozytywnego to bym to wzieła za początek okresu, plamienie zaczeło sie chyba w piątek a skończyło w niedziele i za tydzień sie powtórzyło, dostałam luteine i póki co wszystko gra. Ja też po badankach, tym razem przeciwciała i rh :)
A moja koleżanka to miała normalnie krwawienie jak miesiączkowe i dopiero w 10 tyg dostała mdłości i okres jej nie przyszedł drugi i załapała że to ciąża. Nie brała tego nawet pod uwagę bo wcale sie o to nie starali, wyjechała zagranice do pracy i jakos im tak wyszło heh już teraz ma prawie 2 letnią córke

Ostatnia edycja:
reklama
Moze to przez te moje biochemiczne mam takie sceptyczne podejscie w kazdym razie zycze nam wszystkim jak najszybciej pozytywnych testow

No ja na szczęście nie mam już żadnych plamien i póki co wszystko, odpukać ok. Ale cały czas biorę duphaston.

Natalia ja też miałam dzisiaj przeciwciała Rh do tego morfologia i mocz - juz drugi raz i hiv. W poniedziałek zaczynam 13 tydzień :-)
A Ty już który masz (na tablecie nie widzę suwaczka)?

LAgnes 13 tydzien to juz pierwszy trymestr za toba i teraz juz z gorki a w jakich dawkach bierzesz duphaston i do ktorego tyg?

No prawie, ale nie ciesze się na zapas, bo też mam już zle doświadczenia. Dupka biorę teraz 2 razy 1 tabl, na początku dostałam dawkę jednorazowa 4 tabl i po niej plamienie ustapilo. A do którego tyg to nie wiem dokładnie, ale moja lekarka mówi ze nie mogę teraz od tak odstawić, dopiero jak juz będzie w pełni wykształcone łożysko, około 20 tygodnia. musze sobie zbadać progesteron, szkoda ze nie pomyślałam o tym dzisiaj, skoro i tak mnie byłam na badaniach :-(

Lux chyba nie, waga taka jak na początku, czuje ze coś tam się powiększa, ale jeszcze nie widac tego za bardzo

Ostatnia edycja:
Majdaczek- Akatsuki zaciązyla, możesz ją z poczekalni usunąć. A stara raszpla niestety straciła ciążę. Także wykreśl ją z tabelki zaciązonych.

reklama
Zuzka wtedy dostalam duphaston od lekarza...wiec chce napisac ze sie tak zdarza;-)

Ballaadyna no moja stanela w miejscu...sucho jest:/

Lady agnes ja mialam dostac @ za dwa dni...

Lux ale plamienie na rozowo? Czy brazowe? Bo ja mialam brazowe plamienie a teraz jest inne... no nic ranek pokaze co dalej bedzie sie dzialo! Ja tam nastawilam sie na @ a tu cisza...

Jak mi sie nie rozkreci to zrobie test w poniedzialek bo jutro rano dostalam wezwanie do pracy i juz niedam rady...

Do góry