reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

wiecie dziewczyny ja w takie plamienia, krwawienia na poczatku ciazy nie wierze niby sie tam mowi i czyta ze tej sie zdazylo lub tamtej krwawienie plamienie itd, jednak to sporadyczne przypadki, ja tam w ciazy nie mialam zadnego plamienia, krwawienia i nie mam tez kolezanki ktora by mila

reklama
No Edyta jest najlepszym przykładem że się jednak zdarzają Zuzka takie rzeczy, Natalia też mówila o koleżance.
Jula myślałam że Twoja @ się rozbujała, ja tam w was dziewczyny wierzę i te wasze tylko plamienia ;)))) w każdym razie zamęt jest bo ja też nie plamiłam nigdy a tym miesiącu plamieniem @ zaczęłam.

Moja przyjaciolka miala w pierwszym miesiacu takie "plamienie" ze praktycznie nie sposob bylo go odroznic od okresu i dopiero w polowie drugiego cyklu dowiedziala sie ze jest w ciazy :)

Hej dziewczyny a ja tchne w Was trochę wiary.
Ja miałam planienie 8 dni, brązowe, czasem jasne czasem ciemne. Testy na początku negatywne, ale później pokazała się 2 kreseczka. Plamienie okazało się być niskim progesteronem, jak dostałam leki to przeszło. Dużo kobiet plami na początku ciąży, wtedy kiedy powinien być okres, także nie trakcie wiary :-)

Ja w ciazy z corka mialam brazowe plamienie w 12 tyg ale to bylo po bardzo ciezkim dniu, dzwignelam sobie itd wtedy dostalam pierwszy raz duphaston

Koleżanka i kuzynka plamiły na początku ciąży. Skończyło się na wizycie u gina i braniu leków. Obie ciążę skończyły się szczęśliwie.

reklama
Do góry