wiecie dziewczyny ja w takie plamienia, krwawienia na poczatku ciazy nie wierze niby sie tam mowi i czyta ze tej sie zdazylo lub tamtej krwawienie plamienie itd, jednak to sporadyczne przypadki, ja tam w ciazy nie mialam zadnego plamienia, krwawienia i nie mam tez kolezanki ktora by mila
reklama
balladyna
Fanka BB :)
No Edyta jest najlepszym przykładem że się jednak zdarzają Zuzka takie rzeczy, Natalia też mówila o koleżance.
Jula myślałam że Twoja @ się rozbujała, ja tam w was dziewczyny wierzę i te wasze tylko plamienia
))) w każdym razie zamęt jest bo ja też nie plamiłam nigdy a tym miesiącu plamieniem @ zaczęłam.
Jula myślałam że Twoja @ się rozbujała, ja tam w was dziewczyny wierzę i te wasze tylko plamienia
Lady Agnes
Fanka BB :)
Hej dziewczyny a ja tchne w Was trochę wiary.
Ja miałam planienie 8 dni, brązowe, czasem jasne czasem ciemne. Testy na początku negatywne, ale później pokazała się 2 kreseczka. Plamienie okazało się być niskim progesteronem, jak dostałam leki to przeszło. Dużo kobiet plami na początku ciąży, wtedy kiedy powinien być okres, także nie trakcie wiary :-)
Ja miałam planienie 8 dni, brązowe, czasem jasne czasem ciemne. Testy na początku negatywne, ale później pokazała się 2 kreseczka. Plamienie okazało się być niskim progesteronem, jak dostałam leki to przeszło. Dużo kobiet plami na początku ciąży, wtedy kiedy powinien być okres, także nie trakcie wiary :-)
reklama