reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Też właśnie myślałam wybrać się do dermatologa, bo jak patrzę na siebie w lustrze to normalnie.. jak jakaś trędowata ;p oby tak było, że za jakiś czas to minie, bo normalnie.. najgorzej wkurza mnie to, że jak jakiś syf mi wywali to do póki go nie rozdrape to jestem "chora" :/ i potem tylko dzioby zostają.. ale to niestety silniejsze ode mnie ;D
A miesięcznica, hmm... wróciłam grubo po 21 z pracy, ale mimo wszystko z mężem frytek nie mogliśmy sobie odmówić, więc mniej więcej koło 22 opędzlowaliśmy miche frytów, położyliśmy się i oglądając Ranczo - zasnęliśmy..(oboje na rano do pracy) mega romantycznie, nie ma co :tak: Może dzisiaj się uda nadrobić ;))

I jakie plany na rocznicę? Ogólnie z mężem długo się znaliście przed ślubem?

Kasik wiesz jak to z lekarzami, albo antybiotyki albo właśnie pochodną wit. C, inne smarowidła badziewne to już ja między bajki wkładam, że pomagają. Więc teraz przy staraniu o dziecko chyba nie ma sposobu jak się leczyć. Mam nadzieję ze Ci się poprawi, ja się modlę żeby ta moja poprawa też była na dłużej.
My ślub braliśmy po prawie 4 latach znajomości. Najważniejsze to być razem w takie dni i uważam że takie właśnie zasypianie przy filmie też jest romantyczne :)))) nasza rocznica akurat wypadnie w weekend więc chciałabym gdzieś nawet blisko wyskoczyć, żeby pobyć tylko ze sobą. Ta pierwsza to taka jeszcze magiczna ;) bo pozniej to juz moze byc proza życia haha

Claudia najważniejsze, że szczęśliwi :) i niedługo chyba w większym gronie, tak?

No już nigdy się ta pierwsza nie powtórzy.. później to już co najwyżej jakieś okrągłe uroczyste, a tak.. przeleci.. a do tej pierwszej się odlicza miesiące, dni.. :) i tak jest pięknie. My ze swoim jesteśmy ponad 6 lat razem.

Madziola ja u ciebie obstawiam @, sorry ale sprowadzam na ziemie, implantacja to zazwyczaj plamienie jednodniowe i rozowe

Madziolina widze ze u Ciebie taka @ jak u mnie, cycki troszke bola...mialam bol na @ troche jasnorozowej krwi poszlo(pare kropelek) wkladka czysta, a jak sie podcieram sluz z nitkami krwi i troche pod kolor brazowy mi podchodzi...nigdy tak niemialam...bo ja sie zaczela to lecialo...a teraz bol minal i plamienie tez....
Jak ma juz byc to niech szybko zacznie i szybko zakonczy!;-)

reklama
Do góry