reklama
Też właśnie myślałam wybrać się do dermatologa, bo jak patrzę na siebie w lustrze to normalnie.. jak jakaś trędowata ;p oby tak było, że za jakiś czas to minie, bo normalnie.. najgorzej wkurza mnie to, że jak jakiś syf mi wywali to do póki go nie rozdrape to jestem "chora" :/ i potem tylko dzioby zostają.. ale to niestety silniejsze ode mnie ;D
A miesięcznica, hmm... wróciłam grubo po 21 z pracy, ale mimo wszystko z mężem frytek nie mogliśmy sobie odmówić, więc mniej więcej koło 22 opędzlowaliśmy miche frytów, położyliśmy się i oglądając Ranczo - zasnęliśmy..(oboje na rano do pracy) mega romantycznie, nie ma co Może dzisiaj się uda nadrobić )
I jakie plany na rocznicę? Ogólnie z mężem długo się znaliście przed ślubem?
A miesięcznica, hmm... wróciłam grubo po 21 z pracy, ale mimo wszystko z mężem frytek nie mogliśmy sobie odmówić, więc mniej więcej koło 22 opędzlowaliśmy miche frytów, położyliśmy się i oglądając Ranczo - zasnęliśmy..(oboje na rano do pracy) mega romantycznie, nie ma co Może dzisiaj się uda nadrobić )
I jakie plany na rocznicę? Ogólnie z mężem długo się znaliście przed ślubem?
madziolina_p
Fanka BB :)
Madziolina a robilas bete bo tobie sie zbiera zbiera i nic a moze to wlasnie to tylko trzeba bete zrobic
Jak sie nie rozkreci to w pon lub wt test, juz sie nie niecierpliwie :-)
balladyna
Kasik wiesz jak to z lekarzami, albo antybiotyki albo właśnie pochodną wit. C, inne smarowidła badziewne to już ja między bajki wkładam, że pomagają. Więc teraz przy staraniu o dziecko chyba nie ma sposobu jak się leczyć. Mam nadzieję ze Ci się poprawi, ja się modlę żeby ta moja poprawa też była na dłużej.
My ślub braliśmy po prawie 4 latach znajomości. Najważniejsze to być razem w takie dni i uważam że takie właśnie zasypianie przy filmie też jest romantyczne ))) nasza rocznica akurat wypadnie w weekend więc chciałabym gdzieś nawet blisko wyskoczyć, żeby pobyć tylko ze sobą. Ta pierwsza to taka jeszcze magiczna bo pozniej to juz moze byc proza życia haha
My ślub braliśmy po prawie 4 latach znajomości. Najważniejsze to być razem w takie dni i uważam że takie właśnie zasypianie przy filmie też jest romantyczne ))) nasza rocznica akurat wypadnie w weekend więc chciałabym gdzieś nawet blisko wyskoczyć, żeby pobyć tylko ze sobą. Ta pierwsza to taka jeszcze magiczna bo pozniej to juz moze byc proza życia haha
Claudia najważniejsze, że szczęśliwi i niedługo chyba w większym gronie, tak?
No już nigdy się ta pierwsza nie powtórzy.. później to już co najwyżej jakieś okrągłe uroczyste, a tak.. przeleci.. a do tej pierwszej się odlicza miesiące, dni.. i tak jest pięknie. My ze swoim jesteśmy ponad 6 lat razem.
No już nigdy się ta pierwsza nie powtórzy.. później to już co najwyżej jakieś okrągłe uroczyste, a tak.. przeleci.. a do tej pierwszej się odlicza miesiące, dni.. i tak jest pięknie. My ze swoim jesteśmy ponad 6 lat razem.
jestem ciekawa czy @ się rozkreci u Ciebie oby nie.U mnie narazie cisza poczekam do przyszlego tyg jak @ nie przyjdzie to robie test i niezaleznie od wyniku zapiszę sie do ginaJak sie nie rozkreci to w pon lub wt test, juz sie nie niecierpliwie :-)
Madziolina widze ze u Ciebie taka @ jak u mnie, cycki troszke bola...mialam bol na @ troche jasnorozowej krwi poszlo(pare kropelek) wkladka czysta, a jak sie podcieram sluz z nitkami krwi i troche pod kolor brazowy mi podchodzi...nigdy tak niemialam...bo ja sie zaczela to lecialo...a teraz bol minal i plamienie tez....
Jak ma juz byc to niech szybko zacznie i szybko zakonczy!;-)
Jak ma juz byc to niech szybko zacznie i szybko zakonczy!;-)
reklama
balladyna
ten luty jakiś dziwny dla nas jest