reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

moja koleżanka też miała okres normalnie, dopiero kolejny jej nie przyszedł i w 10tyg jak zaczeła wymiotować to dopiero załapała że jest heh

reklama
no to nieźle :D ale to i niebezpieczne bo różnych głupot można narobić jak się nie wie o dziecku, no chyba że się jest zapaloną staraczką ;))
Edytka a u Ciebie popatrz miałaś już dzieci a jednak jakoś inaczej się jeszcze kolejna ciąża zaczęła, niczego jednak nie można być pewnym :)

no to nieźle :D ale to i niebezpieczne bo różnych głupot można narobić jak się nie wie o dziecku, no chyba że się jest zapaloną staraczką ;))
Edytka a u Ciebie popatrz miałaś już dzieci a jednak jakoś inaczej się jeszcze kolejna ciąża zaczęła, niczego jednak nie można być pewnym :)

dokladnie ,ja niby mialam objawy bo jak bujalam sie na hustawce w parku mnie zemdlilo ,pozniej jak jechalismy na lotnisko odwiezc brata to mi sie niedobrze zrobilo ale myslalam ze to z glodu i jakos pelny brzuch mialam ale czlowiek sie nie spodziewal i dopiero jak sie dowiedzialam o ciazy zaczylam kojarzyc ze moj organizm dawal mi znaki :-)

Moge do Was dołączyć do listy szaraczek? 25 lat starania 4 lata mozna wpisać a @ ma nie przyjść 13/03
Dzisiaj dostałam od teściowej termometr owulacyjny z inf ze mam go używać heh no to zaczynam ale nie wiem czy jest sens w trakcie cyklu

Annam,

W trakcie cyklu to już raczej nie ma sensu mierzenie temperatury :)
Ale od kolejnego zacznij bo to całkiem przydatne jest.

Doczytałam, że ty tez po stratach :(
Przytulam Cie mocno [emoji8]

4 lata starań to bardzo długo. Wiesz jaka jest przyczyna niepowodzeń?

Madziolina,

Nie ma @ jest nadzieja wiec warto wierzyć. Jak widać po historiach tu wszystko może się zdarzyć :)

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Ostatnia edycja:
Tak tylko w jednej ciazy tak mialam i to w ostatniej ,staralismy sie z mezem ale dostalam @ wiec myslalam ze nie jestem w ciazy a ze brat do nas przyjechal w kolejnym cyklu sie nie staralismy kiedy w terminie nastepnej @ mialam plamienia cos mnie zaniepokoilo ,moja ciocia poradzila zrobic test ale ja wysmialam ...po kolejnych dniach w ktorych plamilam zrobilam test a tam dwie grube krechy az fioletowe haha i tak prawie w 3 miesiacu dowiedzialam sie o ciazy ;-)
Edyta niesamowite,moja mama miała pdobnie jak byla w ciazy z moja siostra,ostatnio znajoma dowiedziala sie o ciazy po 12 tyg i jest problem bo boi się ze becikowego jej nie dadzą

reklama
Do góry