reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dziewczyny testy nie wychwytuja bety ilościowo, a jakościowo. Dlatego tez test jest niemiarodajnym znaczniki przyrostu hcg.

U mnie w labo którym zwykle robilam beta 50zl. Ale już przy szpitalu 25 ;)

Edyta,

Mi test wyszedl 12 dni po owu czyli wcale nie jakoś wcześnie :)

A z Jagoda wyszedł mi 12 dni po seksie cbo nie wiem kiedy wtedy owu miałam :)

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Co do odpieluchowania to ja właśnie ten temat zaczęłam przerabiać :-)

Zabrało nam to dwa i pół dnia i dziecko wszystko zalapalo. Tylko na noc pampers.

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Dzieki, zobaczymy :-)
Choc przeczytalam i krew powinna byc jasno czerwona, ja mam taka brunatna i to nie wiem czy krew :|

Ostatnia edycja:
To chyba nie da się jednoznacznie powiedzieć, nie musi być żywa. Nie znam się, wiem tylko że moja siora myslała że dostała szybko kolejną @ (chociaż łagodniejszą) a to była jednak już implantacja.

reklama
Madziola nie chce byc wredna i pozbawiac cie nadziei jednak implantacja to raczej krew rozowa, brazowe plamienia to wg mnie poczatki @ tez tak czasem mam zanim sie rozkreci z 2 dni polamie na brazowo

Do góry