reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
I po raz pierwszy będzie awantura. .. znajomym urodzilo sie dziecko. On organizuje pepkowe, co dla mnie jest idiotyczne. . zona pierwszy dzien w domu, obolala... maz idzie pic. Oboje jesteśmy zaproszeni, jednak ja rezygnuje bo nie mam z kim zostawić dziecka. Maz idzie ale ma wrócić ok 24. Pisze do niego czy wraca a on ze nie. To niech se kuzwa rurę do odkurzacza zatrudni! Idiota. Chce mi się ryczec. Pierwsza impreza osobno i iuz olewa. Dla usprawiedliwienia moich emocji - ostatni facet ktorego puscilam samego na imprezę. .ma tej właśnie imprezie zrobil dziecko innej lasce, a bylam z nim zaręczona wtedy :/

Nie denerwuj sie! To tylko facet!

Ja jestem zalamana :( za miesiąc 7 rocznica ślubu. On pierwszy raz na imprezie sam. I nie ma zamiaru wracać. Kuzwa. Chyba go zayebie jutro :p ogólnie ja tez . jadę na babska o impreze za 2 tyg do Łodzi. ..spotkanie mam z grudnia 2008 ale my będziemy się bawić na spokojnie w hotelu

Ja jestem zalamana :( za miesiąc 7 rocznica ślubu. On pierwszy raz na imprezie sam. I nie ma zamiaru wracać. Kuzwa. Chyba go zayebie jutro :p ogólnie ja tez . jadę na babska o impreze za 2 tyg do Łodzi. ..spotkanie mam z grudnia 2008 ale my będziemy się bawić na spokojnie w hotelu

Daj spokoj i idz spac, niech sie odstresuje ;-)
A Ty tez sie wybawisz na swojej!

Ide spac. .. a on ma przewalone... faceci to idioci! A takie mialam o nim dobre zdanie. Przykro się tak rozczarować. Dobranoc dziewczyny! :)

reklama
Do góry